Ty sarartc krem kullanan var m?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bıcırık_06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim çene bölgemde beni rahatsız edecek derecede tüylenme var siyah siyah duruyorlar sinir oluyorum tüy saratıcı krem hiç kullanmadım. kullansam bi zararı olur mu sizce? :44: yardım edin

canlarım bilindiği üzere yaz aylarındayız.eğer yüz bölgenizle ilgili bi sorununuz varsa papatya suyunu öneririm.doğaldır.yüzününüze sürüp 15 dk dışarıda dolandığınızda renkleri tamamen sarı olacaktır.sadce ufak bi tavsiye..

benim çene bölgemde beni rahatsız edecek derecede tüylenme var siyah siyah duruyorlar sinir oluyorum tüy saratıcı krem hiç kullanmadım. kullansam bi zararı olur mu sizce? :44: yardım edin
bır arkadasım kullandıktan sonra yuzunde kahverengı yanık lekelerı cıkmıstı ve acıda verıyordu tarıhte fılan sorun var mıydı hatırlamıyorum ama kram yuzunu yakmıstı..

anaaa bende sesunun tüy sarartıcı kremini kollarıma sürüyodum bu tüyler neden uzadı diye düşünüyordum:26: demek kremdenmiş oksijenli suyu deneyelim bari

Ben de sarartıcı krem kulllanmayı düşünüyordum ama yazılanları okuyunca tereddüt ettim
Gerçi tüylerimiz zaten uzuyor, kremin tüy uzatması çok mantıklı gelmedi bana.
Nasıl ki saçımızın boya yapınca dibi geliyorsa, kıllar da boyanınca aynı etki oluyor herhalde....

ben 5 sene kullandım tüylerim uzamadı ama bi süre sonra gene eski haline geliyordu bide bekletirken kremi çok yakıyordu kollarımı bende çok sıkıldım bu yüzden aldırmaya karar verdim ve çok memnunum azaldı ayrıca tüylerim

ben sesu'nun ve sally hansen'ın tüy sarartıcılarını denemiştim, sesu çok kötüydü çok yapay bir sarı renk oluyor tüyler. sally hansen çok başarılı, tenle aynı renk yapıyor cidden hiç belli olmuyor. ama geçenlerde sally hansen'ın tüy sarartıcısını bulamadım hiçbir eczanede, ben de süpermarkette vivet'in tüy sarartıcısını buldum deneyeyim dedim. denedim ve sonuç hiç de fena değil. yani tüyler sesu'daki gibi yapay durmuyor, ama sally hansen kadar da başarılı değil. sally hansen bulamazsanız ve işiniz acilse vivet'le de idare edebilirsiniz bu arada kollarımdaki tüyler kalındır, sarartmayınca oldukça belli olur, ben fazla tutmadım vivet'i kolumda, 4-5 dakika kadar bıraktım. 10 dakikaya kadar kalabiliyormuş, belki o kadar uzun tutsam çok sarı olup göze batabilirdi. görünmeyen bir yerde denemek en garantisi sanki.

Ben vi-vet tüy sarartıcı krem kullanıyordum çok memnun kaldım. Yanma hissi az. Ve kollar ve bıyıklarda kullanıyordum. Kalın tüylerde etkili olmuyor. Bitince sesu nunkini aldım müthiş yaktı. Zor dayandım. Evet sarartma açısından çok memnunum. Çok kullanışlı bu kremler. Ben yüzde ve kolda tüy alınmasına karşıyım. O yüzsen bu krem kurtarıcı. Bir püf noktası söyleyeyim; Kolunuza tamamen kapladığınız krem işiniz bitince kazıyıp ya da yıkayıp atmayın. İçinden çıkan spatulayla işi biten kremi teninizden kazıdığınız kremi diğer tüyü sararacak bölgeye sürün. Aynı işi görmeye devam ediyor. Hem çabuk bitmiyor hem de daha ekonomik oluyor. Mesela ben kolumun birinden kazıdığım kremi diğer koluma sürüyorum, onda da işi bitince başka bir yere aktarıyorum. Biraz katılaşıyor ama aynı işi görmeye devam ediyor. Sonra gidip yıkayın. Sakın kazıdığınız kremi bir kapta bekletip nasılsa yeniden kullanırım sanmayın. Hemen aynı dakikalar içinde kullanmalı işiniz bitince hemen yıkamalısınız. Yanlış anlama olmasın da..

12 sene sesu kullandım diğer markalardan haberim yoktu.Tüm vucudum tüysüz gibi oluyor.ben açıkçası çok çok memnunum.kalınlaştırdı uzattı diyenlerde bu sihri kimse öğrenmesin diye mi söylüyor anlamadım.tek düşüncem kimyasal olması.o da saç boyası,makyaj malzemeleri, kremler,ilaçlar herşey kimyasal.Hiçbişey kullanmayalım doğal doğal duralım o da olmuyor.Yaşlanıyoruz,yorgunluk ,bitkinlik bir taraftan.Bir taraftan eşlerimiz de var bakımlı olmak zorundayız.Herkesin kendi kararaı tabi de bu sarartıcılar peri dokunmuş gibi görünmez yapıyor tüyleri ben çok çok memnunum bu durumdan.

kızlar tüylerinizi sarı saç boyasıyla boyamayı düşünmedinizmi hiç uzun süreli sarılık

kızlar tüylerinizi sarı saç boyasıyla boyamayı düşünmedinizmi hiç uzun süreli sarılık

Tüy sarartıcı kreminki de uzun süreli oluyor. Zaten ister boya ister sarart. Zaten tahminimce 6 ayda bir tüyle kendini yeniliyor. Yani dökülüp yenileri çıkıyor. Ben de senede bi kere yaparım tüy sarartıcı, kapalı giyinirim, çok ihtiyacım olmuyor. Ama zaten 6 ay sonra kararmış tüyle çıkıyor. İster boya ister sarart, fark yok. Nasılsa fökülüp yeni tüyler gelecek. Ama ben boyamanın mantıklı olduğunu sanmıyorum, çünkü nası siyaha boyadığınızda saçınızı alnınıza ensenize bulaşınca kara kara kalıyorsa, sarıya boyayınca tüylerinizi, teninize de boya geçer diye tahmin ediyorum. Ben mantıklı bulmadım önerini.

yüzündeki tüyleri kuaförde sarartan va mı peki ben bir kere yaptırdım süper oldu ama sonra kuzenim yüzündeki tüyler uzar dediği için vazgeçtim ama bu hali de beni çok rahatsız ediyor.kuaförde yüzünü devamlı sarartan biri var mı

Merhaba hanımlar..

Yüz için tüy sarartıcı kullandığınızda kızarıklık olursa önce yüzünüz için kullandığınız bir sabunla (kayısı sabunu, zeytinyağı sabunu vs) temizleyip yoğurdu hiçbir şey katmadan yüzünüze sürün ve 20 dk kadar bekleyin. Yoğurt kızarıklığı alıyor.

bende kullandm çok kısa sürede eski rengini alıyo tüyler ve bendeki psikolojik deilse eğer güçlendirdiğini düşünüyorum ayrıca cildede zarar verio sanırım hiç tavsiye etmem

Bence kuföre falan gerek yok, gidin bir marketten tüy sarartıcı krem alıp talimatlara göre uygulayın, tüy kalınlığına göre 3 ila 10 dk arsında bekleme süresi var. Yüzdeki tüylerin uzayacağını da sanmam. Ben hiç yüzümün tüylerini almam da aldırmam da, tüy saratıcı kullanırım bıyık ve kaş arası için. Bence aldıkça sıklaşır. Kararır. Ama yüze sürmeden önce kolda falan azıcık deneyin, yakarsa yüzünüze sürmeyin. Ben vivetten memnunum.

benim de kurtaricimdir bu kremler. bir de şu yanma hissi olmasa, kasinti hissi olmasa :)

tuyleri beslemiyor. Sadece tuylerimiz her zaman uzayip dokuluyor yerine baska tuyler geliyor. Yani ayni tuy oyle uzamadan kalmiyor..

Onun icin tuyler fazlalasti saniliyor.

Siyah daha kalin denme nedeni de bence sararmis tuyler cansiz gorunuyor, ince gorunuyor onun yerini vucudumuzun kendi tuyu alinca "aaaa simsiyah kalin tuy" zannediliyor. Goz yanilmasi gibi.

kızlar bugun voila nın acık sarı saç boyasını aldım onunla boyucam gobegımı uzun surelı sarılık için

Kelimesi kelimesine katiliyorum.. Baska bir topikte benzer sekilde bilgilendirdim arkadaslari ama pek faydasi olmadi sanirim...

tuy sarartici tuyleri guclendirseydi, orealin de saci besleyip guclendirmesi gerekirdi... ama hepimizin bildigi uzere tam aksi oluyor.
ben yillardir tuy sarartici kullaniyorum hem tuyler hem kaslarim icin. cok da memnunum ne guclenme ne artma ne de uzama oldu bence hurafe bunlar.

kızlar acaba kollarıma veya göbeğime oksijenli suyla açmak olmaz mı ben de tüylerimden bıkmış durumdayım sesu vivet gibi markalarınkini gördüm bugün...hangisi daha iyi karar veremiyorum :44::44: papatyayla nasıl açalır bilen var mıı??:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…