- 26 Haziran 2009
- 712
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Swordish in yazdığından yola çıkarsak madem ki Ahmet Marankinin formülü yapmakta fayda var,ne kaybederiz ki,kara merhem denilen pomad da antiseptik bir kremmiş,ismi de ihtiyol pomad.Fiyatı da pahalı değil.1-2 milyon arası birşey.Soğan da sarmısak da her evde oluyor zaten.
ya ben bu maranki nin formüllerine hiç güvenmiyorum daha önce selülit için olan bir yağ karışımını denedim 1 hafta hiçbir işe yaramadı bunun da yarayacağına şüpheliyim siyah merhem denilen şey nedir bu arada
bir haftada selülüt gitmesi mucize olur hem spor hemde yağları kullanarak kurtulabilirsin ancak..
Canım, ben formülü yazınca karşıma Ahmet Maranki'nin sitesi çıktı, meğer onun formülüymüş.ihtiyol iyi bir pomaddır fakat bu pomadın tüy dökücü özelliği yok, ben anlamadım doğrusu bu işi.Şahsen ben yapmaya cesaret edemem :) Anlaşılan birinin kendi feda etmesi lazım hihihihi
kara merhemi annem çıbanı içn sürmüştü..iltihapı akıttı çıban yeride oyuk kaldı..
ilginç gerçektente yapıp öyle yazsaydın
Yapmaması isabet olmuş bence
sarmısak ve soğan tüy çıkarmaz mı daha fazla :26::26::26::26::26::26:
hem kara merhemin işi neki ..
vallahi bir şey anlamadım ben
gerçekten de öyle yani..nasıl bir tarifse artık :26::26::26: