"twıtter'ın ağası melih gökçek'tir"

Bu ne la?
Hiç böyle sanatsal bişi görmemiştim.
Kesin oynamıştır foto üzerinde, alışmış bişeyler üzerinde oynamaya:ssz:

Yok kıız arabaylan hızlı giderken çekmiş, eli de titrediyse azcık. Sanat ordan geliyor. Sanatın da çekeceği varmış :1:

İlahi Melih. Sen olmasan twitterın tadı olmazdı. :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Vay be... basganin sanatsalruhu da varmis, Picasso mubarek..:52: Bilmecenin cevabi aciklandi mi?:37:

twitter hesabim yok...
facede görüyordum hep melih gökcek'in twittlerini ama fake sanmistim hesap.:27::53:

cok komik baskan:1::1::1::1:

Bu sanatsal fotoğraf tarafımdan ipadla çekilmiştir. :27:

Eki Görüntüle 1055101

aman danrım şaka gibi. :37:

resimdeki 50. yıl parkı muhtemelen. rte'nin istiklal marşı okuduğu seçim videosundaki park. hani tüm halkın direğe tırmandığı. :37:
zaferini kutluyor herhalde bu resmi paylaşarak gökçek. bi de çekmeyi becerebilseymiş. ben evimin penceresinden daha iyisini çekerim. :27:

aman danrım şaka gibi. :37:

resimdeki 50. yıl parkı muhtemelen. rte'nin istiklal marşı okuduğu seçim videosundaki park. hani tüm halkın direğe tırmandığı. :37:
zaferini kutluyor herhalde bu resmi paylaşarak gökçek. bi de çekmeyi becerebilseymiş. ben evimin penceresinden daha iyisini çekerim. :27:

işin sanatsal kısmı orada adam elini titretmiş sanat yapmış naaaber :1::1::51:

Ay adama bak yaa hala twitter da sanat yapma peşinde senn o sanatını Ankara üzerinde gösterme maazallah yani :9:

İş yap adam iş. Bunlar değil miydi internet balında oturan tembel nesiller yetişiyor diyen biz de değiştiriyoruz twitter başında oturan 5. kez başkan olmanın rehavetiyle tembelleşen başkanlar illerimizi yönetiyor :27:

Back