• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"twıtter'ın ağası melih gökçek'tir"

Bu ne la?
Hiç böyle sanatsal bişi görmemiştim.
Kesin oynamıştır foto üzerinde, alışmış bişeyler üzerinde oynamaya:ssz:

Yok kıız arabaylan hızlı giderken çekmiş, eli de titrediyse azcık. Sanat ordan geliyor. Sanatın da çekeceği varmış :1:

İlahi Melih. Sen olmasan twitterın tadı olmazdı. :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Vay be... basganin sanatsalruhu da varmis, Picasso mubarek..:52: Bilmecenin cevabi aciklandi mi?:37:

twitter hesabim yok...
facede görüyordum hep melih gökcek'in twittlerini ama fake sanmistim hesap.:27::53:

cok komik baskan:1::1::1::1:

Bu sanatsal fotoğraf tarafımdan ipadla çekilmiştir. :27:

Eki Görüntüle 1055101

aman danrım şaka gibi. :37:

resimdeki 50. yıl parkı muhtemelen. rte'nin istiklal marşı okuduğu seçim videosundaki park. hani tüm halkın direğe tırmandığı. :37:
zaferini kutluyor herhalde bu resmi paylaşarak gökçek. bi de çekmeyi becerebilseymiş. ben evimin penceresinden daha iyisini çekerim. :27:

aman danrım şaka gibi. :37:

resimdeki 50. yıl parkı muhtemelen. rte'nin istiklal marşı okuduğu seçim videosundaki park. hani tüm halkın direğe tırmandığı. :37:
zaferini kutluyor herhalde bu resmi paylaşarak gökçek. bi de çekmeyi becerebilseymiş. ben evimin penceresinden daha iyisini çekerim. :27:

işin sanatsal kısmı orada adam elini titretmiş sanat yapmış naaaber :1::1::51:

Ay adama bak yaa hala twitter da sanat yapma peşinde senn o sanatını Ankara üzerinde gösterme maazallah yani :9:

İş yap adam iş. Bunlar değil miydi internet balında oturan tembel nesiller yetişiyor diyen biz de değiştiriyoruz twitter başında oturan 5. kez başkan olmanın rehavetiyle tembelleşen başkanlar illerimizi yönetiyor :27:

Back