Twitter Kapatıldı

canım ben tekirdaglıyım ve faceden 3 ayrı yakın arkadasım bu durumu paylastı
sorduğumda gercekmi diye
hem para almıslar hem de yaptıklarının ne kadar yanlıs olduğunu bilmeden saf saf anlatıyor dediler

ayrıca annem babam x bir partide görevli onlar da bizzat şahit olmuslar

twitter yasağına twitterdan destek veren insanlar cok komiklerdi
çok şükür twitterım yok diyeni bile gördüm face de
biatta son nokta
şükür Allahtan gelene edilir
kulun yasagına şükür edilmez

tevekeli değil bizim binadaki kadınlar mitinge gideceğiz diye seviniyorlar :53:

giremiyorum ben :5:

Daha neler kapatılır,ne özgürlükler alınır elimizden...30 Mart'ı bekliyorum bir umut,belki....

kızlar bugün metrobüste giderken radyoda sanki bugün açıldı twitter fln dediler.ama normal girmeye çalışıyorum olmuyo.biraz da uykuluydum da yanlış anlamış da olabilirim diye düşünüyorum:9::9:

Kızlar twitterla alakalı değil soracağım şey. Youtube çok yavaş 144p videoları bile zor açıyor. Bant genişliği düştü diyorlar. Sizde de bu sorun var mı ?

Kızlar twitterla alakalı değil soracağım şey. Youtube çok yavaş 144p videoları bile zor açıyor. Bant genişliği düştü diyorlar. Sizde de bu sorun var mı ?

Benimkinde sorun yok.

Var canım. Açıkçası geceleri şarkı dinlemek istiyorum ekran siyah. Dinleyemiyorum . :5:

Tövbe bismillah Erdoğan'ın sesine ne olmuş? :53:

Var canım. Açıkçası geceleri şarkı dinlemek istiyorum ekran siyah. Dinleyemiyorum . :5:

Dün olmaya başladı bu sorun tamda RTE youuutube diye konuştuktan sonra
Vpn ile girince hız artıyor sanırım.

ya açılması lazımdı neden açılmadı, keyfe keder valla

Back