Susan Sarandon:
Hollywood yıldızı Susan Sarandon, Twitterda yayınladığı mesajla, Türkiyede Twittera erişimin engellenmesini protesto etti. 67 yaşındaki sanatçı, @susansarandon hesabından Türkiyedeki kardeşlerimizin Twittera girişi engelleniyor. Sansür, sorun ne olursa olsun iyi bir fikir değildir. Diye yazdı.
Mahsun Kırmızıgül
Yasaklarla bir yere varılamaz. 3. dünya ülkelerinde olan bu çağ dışı uyulamalar kabul edilemez.
TIR ESEN
"YASAKLAR" DeveKuşu Kabare'nin unutulmaz Müzikli Oyunu Şimdi hergün karşımızda. Keşke yine onlardan orjinal versiyonunu izleseydik..
Kerem Görsev
1000 adet eğitimli posta Güvercini aldım . Haberleşmek isteyenler mail yoluyla adreslerini bildirsinler..
Cem Davran
Sanat yasak, internet yasak, protesto yasak, karşı görüş yasak ama olsun duble yol yaptık!!! O yolun kralı Arabistan'da da var.
Emre Altuğ
Olan bitenlerde cok fazla dramaturjik hata yok mu? Dizi yapsan 'ne saçma' der kimse seyretmez.
RUSSELL CROWE :Türkiye, Twitter'ı yasaklamış mı! Bu korkunç bir karar. Bunu anlamıyorum" yazdı.
Tolga Güleç
Bu millet istesin Twitter'a radyodan bile girer. Yeter ki istesin
CEM YILMAZ
En son çıkan kapatsın beyler! İyi uykular ..
HAKAN YILMAZ
Twitter'da tanışan sevgililer artık ilişkiniz yasal değil.
TUBA ÜNSAL
Yassah mı dedin??????Türküz olum biz
OKTAY KAYNARCA
Tweeter i kapat, facebook u yok et,interneti engelle de aklımızı vicdanımızı yüreğimizi nereye gömeceksin?
SARP AKKAYA
Kapa kapa... Sen kapayınca girmek daha zevkli...
ATİLLA TAŞ
Baktılar ortalık karışmadı, Twitter'ı kapatıp, beni müziğe döndürerek, halkın sabrıyla oynamaya çalışacaklar, ama yemez,yapmicam rahat olun!
MELİKE DEMİRAĞ
Utanç verici bir durum. Sosyal medya yasaklanamaz.
OKAN ÇABALAR
Türkiye Cumhuriyet Tarihinin en utanç verici dönemini yaşıyoruz...hadi bakalım hayırlı olsun!!!
BERNA LAÇİN
Twitter, kalan son damla demokrasiyle birlikte uçtu gitti. İnanamıyorum. Biz ne hâle geldik!
GÜLBEN ERGEN
Twitter'ımız nasıl kapanır??? Düşünce özgürlüğümüz, neşemiz, paylaşımlarımız nasıl susturulur?
PINAR AYLİN
Kabus gibi.. Dünyaya rezil olduğumuza mı yanayım demokrasinin bittiğine mi?
SEREN SERENGİL
Günaydın İran pardon Türkiye..
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/80662/2368/28/unlulerden-twitter-tepkisi-2014