- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
- 798
- Konu Sahibi PembeLokum
-
Yorulmak falan önemli degil.
Üzülüyorum.
Isnanlarimiz belki sadece fikrini savunuyor ama bu sürec gercekten öyle bilindigi gibi bir sürec degil.
Anlatmak istiyorum, ama anlatamiyorum.
Sadece üzülüyorum.
Keske anlatabilsem..
Yorulmak falan önemli degil.
Üzülüyorum.
Isnanlarimiz belki sadece fikrini savunuyor ama bu sürec gercekten öyle bilindigi gibi bir sürec degil.
Sadece üzülüyorum.
Keske anlatabilsem..
örgütte takılı kaldım ben .neden şaka yapıyorsun....daha önce seninle hiç şakalaştıkmı
çünkü basit fikirlerle düşüncelerle çatışmaktan yoruldum anlattıklarım anlayabildikleri kadar oldu hep sağlıcakla kalın iyi günler.neden sildiniz yorumunuzu
tabi ki haklısınız ama hem böyle yapılıyor deyip hemde aynısını yapmak olmuyor işte
bu yüzden kaybediyoruz biz
hem trafik kurallarına uymayanlara kız hemde sende yapma
bu böyle olmaz ki kısır döngü gibi
tuh ya örnek basit oldu ama neyse :)
Twitter geri adım attı
Twitter'a girişlerin kapatılması üzerine harekete geçen twitter, kendine avukat tuttu. Avukatlar mahkeme kararlarını görüşmek için Ankara'ya gitti.
Alınan mahkeme kararlarını yerine getirmediği için kapatılan Twitter, Türkiye'nin isteklerini yerine getirmek için harekete geçti.
YOUTUBE KADAR DİRENEMEDİLER
Daha önce Youtube, Türkiye'deki mahkeme kararlarının hiçbirini takmadığı için erişim engellenmiş, 2 yıl sonra Youtube pazar payını kaybetmemek için geri adım atmıştı. Kısa süre içinde youtube Türk hükümeti ile işbirliğine gitmiş, zararlı içerikleri yayından kaldırmıştı. Twitter ise youtube'dan çok daha kısa süreyle, "1" gün içinde geri adım atarak Ankara ile temasa geçti.
Şimdiye kadar Türkiye'de bir avukat dahi bulundurmayan kurum, bugün ilk iş olarak bir avukatlık firmasıyla anlaştı. ELİG isimli avukatlık firmasına vekalet veren Twitter'ın kurucusu Jack Dorsey, Gönenç Gürkaynak isimli hukukçu ile anlaştı.
AVUKATLAR ACİL OLARAK ANKARA'YA UÇTU
Avukat Gönenç Gürkaynak, twitter temsilcisi olduktan sonra ilk iş olarak Ankara'ya uçtu.
TWİTTER YASAĞINI BİTİREBİLECEK GÖRÜŞME
Avukatlar TİB Başkanı Ahmet Cemaleddin Çelik ile biraraya gelecek. Twitter TİB'e mahkeme kararlarını uygulamaya hazır olduğunu ve bunun için işbirliği yapacaklarını iletecekler.
TİB'in bu görüşmenin neticesine göre Twitter'i erişime açabileceği bildiriliyor. Twitter'in önünde sayısız şikayet ve mahkeme kararları olduğu öğrenildi.
TİB NİYE KAPATMIŞTI?
TİB, twitter'i kapatma sebebini bu sabah yazılı bir açıklama ile ayrıntılı olarak duyurmuştu. Twitter'ın alınan hiçbir mahkeme kararını uygulamadığı duyurulmuş ve bunun gereği yapıldığı taktirde sosyal medya mecrasının iletişime açılacağı vurgulanmıştı.
http://www.ensonhaber.com/twitter-geri-adim-atti-2014-03-21.html
çünkü basit fikirlerle düşüncelerle çatışmaktan yoruldum anlattıklarım anlayabildikleri kadar oldu hep sağlıcakla kalın iyi günler.
içki masaları.Kastettiğinin nereye vardığını herkes anladı....Zihniyet nerde koca yarabbim.ülkemizin bazı felsefeci ve aydın geçinen kısmı memleket meselelerini içki masalrında çözmeye çalışmayıp halkın sorunlarına eğilseydi ülke böyle karışmazdı...
Neden anlatamıyorsun Weis merak ettim
Aslınde ne demek istediğini anladım ama sen neden anlatamıyorsun onu anlayamadım
Fikirlerimiz taban tabana zıt olsada bazı konularda sana katılıyorum
Hakaret ve aşağılama olmadan siyasi görüşümüzü ortaya koyabileceğimiz bir düzlemde olmak isterdim bende
Yada tehdit edilmeden
Sanki daha evvel yazdılkarında da uyarı kadar bir tehdit havası seziyorum doğru mu anlamışım
canım anlatamazsın boşuna uğraşmaYorulmak falan önemli degil.
Üzülüyorum.
Sadece üzülüyorum.
Keske anlatabilsem..
o bir atasözü ,hakaret amaçlı yazılmış bir şey değil .Aynı mesaj içinde kendi yerdiğinizi yapıyorsunuz..
İt kim dir pardon ????
Hakaret edenlerden muzdarip olduğunuzu söyleyip sürekli hakaret ediyorsunuz.
Bu daha başlangıçmış arkadaşlar aman dikkat edin yazdıklarınıza!!!
Mümkünse karşıt görüş bildirmeyin herkes iyi herkes şahane kimse hiç birşey yapmadı herşey dış güçlerin işi tertemiz bir ortam var..
Her cümlede her mitingde korku salınıyor insanlara aman haaaa bak şöyle yaparsan böyle olur...
Lütfen yeterince korkutulan sindirilmeye çalışan kendi gibi düşünmeyenlere bir de burda ikazda bulunmayalım çok düşünülüyormuşuz gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?