- 24 Mayıs 2010
- 7.753
- 9.873
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
dalga geçseler razıyım... umuruma takmam... ama sanki çok önemli bir konuyu önemsemiyormuşum gibi addediliyor...[/QUOTE
Valla bence en güzeli, ne kadar az sanal ortam o kadar huzur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dalga geçseler razıyım... umuruma takmam... ama sanki çok önemli bir konuyu önemsemiyormuşum gibi addediliyor...[/QUOTE
Valla bence en güzeli, ne kadar az sanal ortam o kadar huzur.
Ona bakarsaniz benim hic akilli telefonum olmadi. Ipod touch var bir tek.
Hatta 1.5 senedir cep telefonum bile yok. Son bir ay icinde yeni yetmeler gibi telefon kullanmaya ozendim. "Herkeste var, ben de istiyorum cep telefonu" nidalarimla istedigim modelin piyasaya cikmasini bekliyorum.
Bence sizin karsilastiginiz yorumlar cevrenizle ilgili. Ben watsapp nedir yeni ogrendim. Instagram ve twitter son 1 sene icinde aldim. Ha Facebook'u 2007'den beri kullaniyorum. Arkadaslarimin akilli telefonlari ve bahsettiginiz sitede hesaplari var, ama hic biri de oyle telefona gomulen tipler degil sansima. Cevremden de hic oyle yorumlar almadim. Teknoloji ilerledikce insan iliskilerinde bu tur muhabbetler cok. Herkesin havasi degisti. Muhabbetler begeniler, paylasimlar, goruldu/gorulmedi laflariyla dolu. Bunu abartip arkadas gorusmelerinde kafasini kendi telefonundan kaldirmayanlar var. Sohbet yok, herkes kendi dunyasinda. Valla sozum meclisten disari, kimse uzerine alinmasin simdi, ama bu tur embesilce manzaralar cok goruyorum.
Siz de akli basinda insanlarla gorusun. 3 tane kiytirik sitede hesabiniz yok diye ezilmenize gerek yok. O siteler de zaten ego tatmin etme pistlerine donustu. Begeniler, mutlu hayatlar yaristiriliyor cogunlukla. Valla bu muhabbetlerin dondugu ortamlara girmeyin cok rahatsizsaniz.
Benim var ama süpersonik aktif kullanmıyorum twitter dışındakileri. Lakin çok şikayetçiyim. 50sine merdiven dayamış ablam ergen kızlar gibi telefonu elinden düşürmüyor. Sırf bu yüzden tartıştık kendisiyle. Çözüm oldu mu peki? Tabi ki hayır, hala telefonuyla sevişiyor kendisi.
kullanmadığımız için cahil olarak değerlendiriliyoruz, bilakis elime bi alsam çetelesini çıkarırım herşeyin hepsinin... ama istemiyorum.. çünkü tuzak bunlar bence.. bi alıştınmı bırakamıyorsun... illa ki bende alışırım ve bırakamam.. neden kendimi telefona bağımlı duruma getireyim...benim telefonum çalarsa açarım, sonrası yok...
bazen koyduğum yeri unuturum telimin :) hiç de üzülmüyorum eksik hissetmiyorum :) telefona yapışk ikiz muamelesinde bulunasım yok vallla
Ben de kullanmayanlari cok cool buluyorum bikere, bana havali geliyorlar valla
Cahillikle de hicbir alakasi yok sonucta kimse oralardan bilimsel calismalara katilmiyor ya da makale okumuyor :)
Iste benim demek istedigim sey bunlari kullanmadiginiz icin ezik olmaniz degil, cevrenizin size boyleymis gibi davranmasi. Bu tur catismalar yasamaniz. "Teknoloji ozurlu, geri kalmis" gibi gormeleri filan... Boyle kendince sizi ezmeye calisan insanlarla cok takilmayin demek istiyorum.yoo, bilakis ben eziklik değil gurur duyuyorum, göğsümü gere gere özürlüyüm evet diyebiliyorum...
çünkü bunun eksikliğini hissetmiyorum.. neden hissetmiyorum? bi arkadaşımı özlediğimde arayıp konuşuyorum, sesini duyuyorum iki kelam ediyorum...
biryerde buluşup oturup bi fincan kahve içmenin tadına varıyorum...
bunlar insanı cahil yapıyorsa, evet ben cahilliği seviyorum...
Iste benim demek istedigim sey bunlari kullanmadiginiz icin ezik olmaniz degil, cevrenizin size boyleymis gibi davranmasi. Bu tur catismalar yasamaniz. "Teknoloji ozurlu, geri kalmis" gibi gormeleri filan... Boyle kendince sizi ezmeye calisan insanlarla cok takilmayin demek istiyorum.
Aa Senin face instagramın yok mu diyenlere aaa sen hala o saçma şeyleri mi kullanıyorsun de.
Sen onlara bana twitter face lazım değilde ben geleceğim için zaman harcarım diyorum kitabımı okur,dersimi çalışır,ailemle sohbet ederim diyorum benim zamanım kıymetli diyorum öylece kalıyorlar teknoloji mınyaklarıgazeldustubaglarfaost: 39451777 .!.:mutlu bırakmıyorlar ki...
illa ki edinmelisin, edinmezsen cahilsin cühelasın... teknolojiden bihabersin... kısaca safsın.. böyle imkanlardan yararlanılmazmıymış