twiligiht hayranları buraya !!!

biyolog_nil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
231
46
123
38
arkadaşlar aranızda benim gibi alacakaranlık serisine hasta olan varmı
kitaplardan şuan üçüncüyü okuyorum.Önce kitabını okumuştum sonra filmi izledim günlerce etkisinden kurtulmamıştım.Şimdi ikinci film geliyo new moon..
Kitapdaki karakterler filmle çok uyuşmuş..Hem kitap serisini hemde filmi çok başarılı buldum.
sizlerinde düşüncelerini alalım buraya..!!!

hmm sen yenisin galibaaalmaz:

HıÇBıR BAŞLIĞA UYMAYAN YAZILAR kısmında bununla ilgili kocaman bi topic var. sitenin yarısı yazmış hayran olarak istersen sende oraya takılopuyorumnanaktan

şey bunu söylemekten utanıyor olsamda itirafta buşunmalıyım.. filmi 5 kez izledim:) benim sevdiğim yetmiyormyş gibi herkese bir virüs gibi yaymaya çalışıyorum:) bende şu anda 3.kitabını okuyorum ayrıca 20 kasımı iple çekiyorum.. ve edward cullan... çok ama çok yakışıklı. karakteri film e inanılmaz yakışmış tabi diğerleride. alacakaranlık hayranları bizi inanılmaz 2. film i new moon bekliyor. bu arada 5. kitap ta çıkıcakmış. internette biraz baktım ama kişilerde tam emin değil yani bir dedikodu olabilir. bu seferde edward 'ın ağzından anlatılıcakmış olaylar:) her neyse twilight hayranları hepinizi seviyorummm:)

eet beşinci kitap var ama yarım kalmış hatta şuan internette yayınlanıyor..
nete sızdığı için yazarımız vazgeçmiş yazmaktan ama hikaye amacına son kitapda yani şafak vaktinde varıyor.5.kitap da herşey edward ın ağzından anlatılıyor tüm yaşananları yeni baştan okuyorsunuz yani birinci kitap da olan şeyler ama bella değil edward anlatıyor.( ınş devamını yazar buarada bu konu kitaplar başlığında var ve bide önceki arkadsın dediği gibi hiçbir başlığa uymayan yazılar kısmında bi hayran patlaması olmuş :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…