• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

resmi siteden foto kızlar

nmrobward.jpg

aşıkım uleynnn :asigim::asigim:

sıteye volturılerde eklenmıs amaaaa ustteki resme bakmaktan onlara aldırıs edemıyorum su an!!!!!

87072926.png

16399279.png

91127454.png

benım cevremde hiç yok..yani bilen bile yok.ilgilenmemıs kimse ..dusunun bendeki sıkıntıyı.iyiki sizler varsınız,yoksa ben mahvolmustum...

bana da denk gelmedi öle biri bende burdan takip edebildiğim kadar ediyorum işte

mafoldumben mafoldumben

of offfffff bu foto cıddı bomba lyrecim yaaaaa

benım cevremde hiç yok..yani bilen bile yok.ilgilenmemıs kimse ..dusunun bendeki sıkıntıyı.iyiki sizler varsınız,yoksa ben mahvolmustum...

bana da denk gelmedi öle biri bende burdan takip edebildiğim kadar ediyorum işte

aynen benımle aynı mahkus kaderi paylasıosun canım kaydirigubbakcemile5

hahahaha :)))))))) gunaydın kızlarrrr
butun pozları gorduk sanıyordum ama en onemlisini atlamısız bende koyayım dedım

rob aşkından eriyo ama kristen takmıyo gibi değil mi pozları kaydirigubbakcemile3

ödül gecelerindeki pozlarda da rob kızın içine düşüyo bakarken kız laylaylommm :1ninca:

zatenbence bu yuzden kristen kazanıyor :)))) dibine dusseydi aynı etkiyi yaratamazdı bence Rob ustunde

valla guzel canımmmmmmm filme 5 kala ıyıce azıttı fotolarrrr videolarrr

bu arada nikki bizim namı dıger cırkın Rosalie team jacobmıs.mutlu mu olmamlazım aslaaaaaaaaa :)))))))))))))

günaydın bebekler :ecrin_bebek:
ben yine herzamanki gibi fotoları göremiyorum ama eminim çok güzellerdir
bu arada daliahçım gerçekten rosalie ne kadar çirkin yani bula bula onu bulmuşlar oynatacak.. hani insanı büyüleyen bi güzelliği vardı rosalienin Çok üzgünüm çoook
zaten filmi erkekler götürüyo canım kızların geneli çirkin naniknanik

zaten twilight kız filmi yani aşikar canımmmmmmmmmm aslında bellayı begenıyorum bende,new moonda daha guzellestı sanki..şafak vaktinde zirve yapacak

Back
X