• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Heryerde soyleme boyle.hadi biz burda senin mutlulugunu ıstıyoruz,nazarı degecek milletin!
Ay kocakarılıgımı da yapım ıkı dakıkada kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

evet insanın sevdiğine bile nazarı değer bebişim
imza:kocakarı 2

:roflol:sizi gidi koca karılarr
tazaee çıtır 1 ( çok attımm :roflol: çaktıröayım ,şte bee )

ay komedisinizzzzzzzzzzz kızlar sabah sabah guldurdunuz beni,Allah da sizi guldursun.Kocakarı ağa öper anacım cumleten,gunaydınlar olsunnnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

newmoon19.jpg

newmoon21.jpg

newmoon22.jpg

günaydın kocakarılar ve çıtırlar :)) benide çok güldürdünüz
nehircim allah mutluluğunu daim etsin ama gerçektende nazar değebilir heryerde söylememek lazım
ımza : kocakarı 5 naniknanik

ay komedisinizzzzzzzzzzz kızlar sabah sabah guldurdunuz beni,Allah da sizi guldursun.Kocakarı ağa öper anacım cumleten,gunaydınlar olsunnnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

newmoon19.jpg

newmoon21.jpg

newmoon22.jpg

delikafaduldendelikafadulden :1shok::1shok:
sen bni öldürcen daliahıım:delphin:

delikafaduldendelikafadulden :1shok::1shok:
sen bni öldürcen daliahıım:delphin:

aman amanne ölmesiiiiiiiiiii, new moon dan sonra toplu ıntıhar yapıcaz daha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Günaydınlarrrrrrr

fotolar süper daliahcım opuyorumnanaktan

ya bu kız gittikçe güzelleşiyo mu nedir gıcık oluyorum iyice lülülülülülü

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 guzel kız yahuuuuu opuyorumnanaktan

aman amanne ölmesiiiiiiiiiii, new moon dan sonra toplu ıntıhar yapıcaz daha kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 guzel kız yahuuuuu opuyorumnanaktan

akannehirakannehir
bn izledğim yerde ölürüm sanırsam size katılamıyacğım
nese arkamdan gelinkaydirigubbakcemile3

sengözlerimebaksanab

olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz anca beraber kancaaa beraberrrr

Back
X