• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

kızz sen kırmızı deyilmiydin nasıl yeşerdin :uhm:
mod oldum daşakkıdılülülülülülü
kızlar bu ara buraya hergün ugramanızı istiyorum iftarda ne var
birbirimizee yardımcı olalım
zra bugun ne yapıcam ben şaşmış durumdayım
zaaten öyle her gün anam aanam yemek yapan biri deyilimm
30 gün ne halt edecm bilmem

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...4ftar-sofralar305m305zda-neler-yapal305m.html

ooo tam bnlikmiş bu bölüüümkaydirigubbakcemile5

ama sen bana seks bombası benicio ile geliyorsun bu adam efsane ama..birde taylor bunun 3 te bir yasında yaniiiiiiiiiii

yatak odamızda boyle birşey ister miyizzzzzzzzzz,bence isterizzzzzzzz :))))))))))

ilfullxfull82907040.jpg

Vaaaavvvv süpeerrr. Çok harika.. Ay kendi fotosu olsaydı bu ka seksi olmazdı.
Gölgesi harika olmuşopuyorumnanaktan

kurt adam seveler bakın kurt adam böyle olur :jeyyar:

The Wolf Man (2009) – Kurt Adam

Kimki görünmüyor ama:sinifsinif:

Hepimize hayırlı ramazanlarzemuszemus
Amanın seksi foto koyacaksınız iftardan sonra koyun yaw:roflol:

Vaaaavvvv süpeerrr. Çok harika.. Ay kendi fotosu olsaydı bu ka seksi olmazdı.
Gölgesi harika olmuşopuyorumnanaktan

Kimki görünmüyor ama:sinifsinif:

Hepimize hayırlı ramazanlarzemuszemus
Amanın seksi foto koyacaksınız iftardan sonra koyun yaw:roflol:

aaa ramazan şekerime bir tesekkur etmemişşin nehircim yaa kaydirigubbakcemile3

kızlar tutulmanın kadrosundan sonunda seth ve digerleri belli oldu!!!! oley!! seth cok tatlı !!

Boo Boo Stewart - Seth Clearwater olarak
booboostewartguitarhero.jpg

Catalina Sandino Moreno - Maria olarak
catalinasandinomoreno.jpg

Jack Huston - Royce King olarak
jackhuston.jpg

Jodelle Ferland - Bree olarak
jodelleferlandsilenthilv.jpg

Julia Jones - Leah Clearwater olarak
juliajones2008080603532.jpg

Xavier Samuel - Riley olarak
xaviersamuely.jpg

aaa ramazan şekerime bir tesekkur etmemişşin nehircim yaa kaydirigubbakcemile3

kızlar tutulmanın kadrosundan sonunda seth ve digerleri belli oldu!!!! oley!! seth cok tatlı !!

Boo Boo Stewart - Seth Clearwater olarak
booboostewartguitarhero.jpg

Catalina Sandino Moreno - Maria olarak
catalinasandinomoreno.jpg

Jack Huston - Royce King olarak
jackhuston.jpg

Jodelle Ferland - Bree olarak
jodelleferlandsilenthilv.jpg

Julia Jones - Leah Clearwater olarak
juliajones2008080603532.jpg

Xavier Samuel - Riley olarak
xaviersamuely.jpg

Görmezlikten geliyorum canım ramazan şekerinii:roflol:
Amaan görmediğimiz resimmi o:roflol:

Şimdi gelelim oyunculara.
Seth çok tatlı gerçekten ama fazla çekik gözlü değil mi:uhm:
Gerçi beğendim, o Edwardımızın ve Cullenların biricik dostu olacak..

Maria yı beğendim. Gerçi nedense kitapta daha yaşlı bir kadın hayal etmiştim ama güzel genede.
Royce King'i çok beğendim çok oturmuş. Çünkü onun yakışıklı olması gerekiyordu.
Ki gayet yakışıklı ve kendini beğenmiş bakıyorsırnaşık şey

Bree'yi beğenmedim hemde hiç
Yeni doğanlar gençti hepsi ama bana çook ama çook küçük geldii.
Kadroyu iyice çocuklaştırmasınlar yaa

Ve leah...
Onu sadece tutulmada değil şafak vaktindede göreceğiz..
Yok onuda beğenmedim. Daha çekici biri olmalıydı bence.
Sam'in eski sevgilisiydi..Sonuçta sam başkasına mühürlenmeseydi onunla devam edecekti.
Ne bilim daha çekici bir kadın olur diye düşünmüştüm, daha çok kızılderililere benzeyen bir tip

Riley'i zaten beğenmiştim öncedende..

Ben hala karşıyım Tutulmanın çekimlerine şu an başlandığı için..
Bence yeni ay vizyona girdikten sonra yapılmalıydı..

Daha doğru dürüst fragman izleyemedik .
Bu filmin peşinden koştururken şimdi bu çıktı.

Bunun çekimleri yakında bitecek, e yeni ayda vizyondan kalkınca biz neyle yetineceğiz tutulmaya kadar:çok üzgünüm:

Haberde çekimlerle ve filmin senaryosuyla ilgili detaylar yer aldığı için spoiler içeriği taşıyor.

Dakota Fanning arrived back in Vancouver today to work on Eclipse. Looked happy and excited, signed autographs for fans.

As already mentioned, Vancouver is now a hotspot for LA based paps, numbering over 20 as of today with 7 new arrivals. Is that legal? Kristen Stewart hit up the hair salon yesterday and was followed by 10 cars, and they waited for her outside to come out. The LA pap style is the scrum. There’s a difference between the scrum and the long lens. Most celebrities, obviously, with the exception of Ebola and Jessica Biel who aren’t so discerning because they just want to be seen, period, prefer the long lens, from across the street, so that they can walk undisturbed, which is why last Spring, before the arrival of so many photogs from so many agencies, Kristen and her costars were able to stroll around downtown without security.

But it’s also about supply and demand. The fans want more and more photos. The paps are delivering.

Spoiler ıçermektedir
As for what Kristen was doing at the salon – ** told exclusively that they were testing out a look, something to do with a transformation, not just her hair, but makeup and costuming too. As a vampire.

And there’s more exclusive information for you Twilight fans who’ve written such lovely messages lately in an attempt to balance out the hate – thank you! This is also a charitable gift for Old Lady Tour, even though you use information without crediting, which amounts to plagiarism, and even though you are often so embarrassingly wrong on your details, so much so that we have to keep doing your job for you, we’ll help you out because we can. We know you won’t thank us though. We are used to this.

It was a night shoot on Wednesday, the 3rd day of filming.

It took place in a barn. News spread on Twitter and fans and paps showed up and stayed out late.

The actors involved were: Jackson Rathbone, Catalina Sandino Moreno, Robert Pattinson, and Ashley Greene.

Spoiler ıçermektedir
“Jasper and Maria” were back in the old days training with their army. Jasper agonises over a task he’s ordered to perform involving a newborn.

The “Edward and Alice” scene was from a vision, a memory from when he was inside Aro’s head…

Spoiler ıçermektedir
Eğer bu haber %100 doğruysa Bella'yı Breaking Dawn'dan önce Eclipse'de vampir olarak göreceğiz sanırım. New Moon'da böyle bir şey olacağını biliyordum, Alice'in gelecek görüşlerinde "vampir Bella" yer alırken. Ama bu durum Eclipse'e kaydırılmış gibi. Kristen'ı vampir Bella olarak görmek için sabırsızlanıyorum.

Jasper&Maria sahnelerinde; Jasper'ın yenidoğan ordusunu eğittiği ve bu sebepten yaşadığı duygusal zorluğu içeren sahneler varmış.

Edward ve Alice'in sahnesi, Aro'nun onları kafasında kendilerinden biri olarak resmettiği -kırmızı gözler ve Volturi cüppeleriyle- bir anı.

selam cullen ve black ailesi
jack huston süper olmuş o role :)
ezbuz ashley burdada çok tatlı çıkmış
daliah bende istiyorum o çıkartmalardan buna bakarak kendi duvarıma çizebilirim ama :)

Haberde çekimlerle ve filmin senaryosuyla ilgili detaylar yer aldığı için spoiler içeriği taşıyor.

Spoiler İçermektedir
Eğer bu haber %100 doğruysa Bella'yı Breaking Dawn'dan önce Eclipse'de vampir olarak göreceğiz sanırım. New Moon'da böyle bir şey olacağını biliyordum, Alice'in gelecek görüşlerinde "vampir Bella" yer alırken. Ama bu durum Eclipse'e kaydırılmış gibi. Kristen'ı vampir Bella olarak görmek için sabırsızlanıyorum.

Jasper&Maria sahnelerinde; Jasper'ın yenidoğan ordusunu eğittiği ve bu sebepten yaşadığı duygusal zorluğu içeren sahneler varmış.

Edward ve Alice'in sahnesi, Aro'nun onları kafasında kendilerinden biri olarak resmettiği -kırmızı gözler ve Volturi cüppeleriyle- bir anı.

Yazıyı okuyamadım, o kadar uzun cümleleri çevirme ve anlama kapasitem yok:roflol:

Ama şu alıntı yaptığım bölümün 2. kısmını anlayamadım.
Edward ve Alice'in hangi sahnesi???? Tutulma'da olacak???
Ne için anı yani, unuttum mu ben kitabıCADIARZU

Ayrıcada Bella'yı vampir olarak Alice'in vizyonunda Yeni Ayda göremeyeceksek, ilginç..
Alice Aro'yu neyle ikna edecek?
Hadi diyelim ikna edecekte göstermeyecekler mi..
Off pofff Yeni Ay'ın stresi yetmedi bize şimdi bide Tutulma başladı:çok üzgünüm:
nehircim bree romandada kucuktu ama.seth cok tatlı cok sevindim

Yok yok küçük tabiki ben bişe demedim sadece gözleri fazla çekik gibi geldi.
Yada tabiki ben böyle hayal etmediğim için:roflol:
Ama güzelşutarafagitti

Back
X