- 4 Ocak 2008
- 6.525
- 13
- 683
bende kesınlıkle senın kadar guclu olamazdım.Sadece onun oldugu sahnelerde gozumu kapardım :)))
sinirden abartmışım :))))) izlerdim ben dayanabilir miyim hiç :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kesınlıkle senın kadar guclu olamazdım.Sadece onun oldugu sahnelerde gozumu kapardım :)))
günaydın ve iyi pazarlar bizim ekip :)
canım balayında ya bunlar..Bella garıbım kendı esyaları bir valiz hazırlıyor.ama Alice iç çamaşırları ıle dolu bir valiz ile degiştiryor Bella nın valizi :)))) Tabiki bizim fantezi fakir kızımız bunları gıymıyor ve banyo havlusu ile havuz kenarına geliyor.Aslında bu da bir fantezi olabilir :)))))slllmmmm kızlarrr.................
yaaa gene bi ceviri okudum duramadım daliahcım bana acıklar mısın cok komik geldi de bu jartiyer muhabbeti ne anlamadım ben yaaaaaaa...........
evet bencede 250 gun cıvarı kaldı zaten sunu surasında delikafaduldensinirden abartmışım :))))) izlerdim ben dayanabilir miyim hiç :))))
gunaydın ekibimizin mukemmel kokteylii kaydirigubbakcemile5günaydın ve iyi pazarlar bizim ekip :)
canım balayında ya bunlar..Bella garıbım kendı esyaları bir valiz hazırlıyor.ama Alice iç çamaşırları ıle dolu bir valiz ile degiştiryor Bella nın valizi :)))) Tabiki bizim fantezi fakir kızımız bunları gıymıyor ve banyo havlusu ile havuz kenarına geliyor.Aslında bu da bir fantezi olabilir :)))))
ha birde sonrası var..boyle saten seksi birsey giyiyor Alice in verdiklerinden..o sonra..
gunaydın ekibimizin mukemmel kokteylii kaydirigubbakcemile5
canım ya nickini her gordugumde muhtesem bir kokteyl geliyor aklıma..nickin sana cok uyuyorrr
canım balayında ya bunlar..Bella garıbım kendı esyaları bir valiz hazırlıyor.ama Alice iç çamaşırları ıle dolu bir valiz ile degiştiryor Bella nın valizi :)))) Tabiki bizim fantezi fakir kızımız bunları gıymıyor ve banyo havlusu ile havuz kenarına geliyor.Aslında bu da bir fantezi olabilir :)))))
ha birde sonrası var..boyle saten seksi birsey giyiyor Alice in verdiklerinden..o sonra..
sonrada edward istemiyor dimi :1no2:
o an bella için üzülmüştüm -tatlicadiarzu-
sonra biziö oglan kızı yoruyor dagda tasta.film izletiyor gecistiriyor ama kadının fendi :)))
sonrada edward istemiyor dimi :1no2:
o an bella için üzülmüştüm -tatlicadiarzu-
bende ..şimdi olsada içsem...hımmmmmmmçok teşekkürler tatlım :)) kahve tadında bir kızım işte :) tek dayanamadığım şeydir biliyo musun :içelim:
sorma msnede yazıyorum biliyorsun :)))))))))))))))))sayende bende günleri saymaya başladım şunun şurasında ne kaldı ki dimi 250 gün :)
ya biz kadınlar bayılıyoruz dimi boyle şeylere tatlım :1rolleyes:yok cnm benim o değil.balayını biliyorum da bu düğünde oluyor.alice ona bi jartiyer veriyor. edward da düğünde cıkarıp onu mike ın suratına atıo fln.öle bişi cok sacma geldi bana da.sorayım dedim.
evet ya kadının şeytanlıgı burdan geliyor zaten :1hug:istemio da bella işini bilio ağlıo sızlıo yaptırıo gene:roflol:
bende ..şimdi olsada içsem...hımmmmmmm
ya biz kadınlar bayılıyoruz dimi boyle şeylere tatlım :1rolleyes:
QUOTE]
azcık sapıklık var galiba biz de:roflol:
hadi kızlar gelin ben size yapayım kahve karşılıklı dedikodu yapalım![]()
bende ..şimdi olsada içsem...hımmmmmmm
ya biz kadınlar bayılıyoruz dimi boyle şeylere tatlım :1rolleyes:
QUOTE]
azcık sapıklık var galiba biz de:roflol:
hadi kızlar gelin ben size yapayım kahve karşılıklı dedikodu yapalım![]()
buna kim hayır diyebilir sırnaşık şey hemen geliyorum delikafadulden
buna kim hayır diyebilir sırnaşık şey hemen geliyorum delikafadulden
oooo süper:roflol: