• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

tatlım seninle waowwwwwwwwwwwww diye bağırmak isterdim ama video açılmadııııııı

o ruyayı gordugu sahnede canım.ruyası galiba Bella nın :)
Bellayada bak sen yahu..
tam waowww luk degil mi :))))))))))))))

evet cnm rüyayı göstermemişlerdi bize :)))))))))
ama rüyasının bu kadar ateşli olabileceğini tahmin etmemiştim bellanın
süpermişşşşş keşke çıkarmasalardı yerimseniben

teenageler etkilenmesin diye yapmıslardır :))))))))))
bizim gibi teenageleri dusunmemısler :))))))))

94885133.png

31346897.png

95145732.png

19037429.png

Megan Fox's Secret Rendezvous With Robert Pattinson
Our girl Megan sure gets around.

Spies say foxy Megan Fox enjoyed a secret rendezvous with Twilight hunk Robert Pattinson last week at the Palihouse Hotel in West Hollywood, according to bauer-griffin.com.

Sources say they were seen together late at night at the hotel's bar/bistro on March 3rd. The next day, Megan was back in the bar -- again with Pattinson!

Megan recently moved out of Brian Austin Green's house after a long relationship, but the two are still hangin' together, so who knows what's really going on!

ıŞTE BU BOMBADIR !

yaaa sende gelmessen boyle olur iste..atayım anam maılıne.ver mailini hadi özelden

hepinize merhaba.sürekli yeni bilgiler varmı diye takip eder oldum.bende takıldım kaldım bella ile edward ın aşkına.filmden çıkarılan birkaç sahneyi izledim ama bahsettiğinizi bulamadım linkide açıyorum video çıkmıyor çatlıycam meraktan.sayfa açılıyor ama video yok silinmişmi acaba.

ikinci attıgım linke bakmalısın canım.youtube icin ayrı bir host kaydı girmek gerektigi icin goremiyorsun

hepinize merhaba.bende sürekli takip eder oldum yeni gelişmeler varmı diye.edward ve bella aşkının etkisinden çıkamıyorum.filmden çıkarılan sahneleri izledim ama bahsettiğinizi bir türlü bulamadım.sizin verdiğiniz link açılıyor ama video çıkmıyor silinmiş olabilirmi acaba meraktan çatlıyorum.

ikincisinde de çıkmıyor link felan mı girmem gerekiyor anlayamadım.youtube jacker i yükledim yine olmuyooorrr.kavuşamadım bir ya.

Back
X