ben uzuluyorum boyle olunca..gercekrten ıcım burkuluyor.biz filmden ote seyler paylastık burda..yanı dusunun kımsenın kımseye anlatamayacagı seylerın hayalını kurduk bir film uzerınden,destek olduk bırbırımıze..hayallerimizi hatta fanteziliermizi paylastık..kim demiş sanal ortam diye..
ben uzuluyorum boyle olunca..gercekrten ıcım burkuluyor.biz filmden ote seyler paylastık burda..yanı dusunun kımsenın kımseye anlatamayacagı seylerın hayalını kurduk bir film uzerınden,destek olduk bırbırımıze..hayallerimizi hatta fanteziliermizi paylastık..kim demiş sanal ortam diye..
ya lyre yaaaa susuosun ıcıme oturtuosunnnnnn bu kız yorgun argın demıosunn aglamak ıstıorum yaaaaaaaaaaa
Ben buraya üye olduğum ilk gün düşünmüşümdür belki sanal burası diye. Sizler hiçbir zaman sanal olmadınız benim için. Gelebilmeyi, sizlerle tanışabilmeyi çok isterdim inan ama mümkün değil :çok üzgünüm:
kader arkadaşım :teselli::a015:
mafoldumben mafoldumben
off offff :çok üzgünüm:
zırlamayn yahuuuuu zaten behlulde taktı boynuzları :))))))))))))
her erkek edfırtım gibi sadık olamaz ki opuyorumnanaktan
her erkek edfırtım gibi sadık olamaz ki opuyorumnanaktan
aaaah ahhh yok ki edfırt gibisi bu dünyada mafoldumben
pis behlül hıh :mymeka:
Memleketlerimiz tutmuyor be şekerim :a015: Ben ruhen yanınızda olucam :çok üzgünüm: Benim yerimede sarmalaşmazsanız gebertirim :mymeka:
kader arkadaşım :teselli::a015:
ağlatacaksınız beni kızlar mafoldumben
ben bizi seviyorum hem de çokkkkmafoldumbenŞeniz
edfırtım aldatmayı bırak, kendisi aldatıldı da gıkı çıkmadı :a015:
ağlatacaksınız beni kızlar mafoldumben
ben bizi seviyorum hem de çokkkkmafoldumbenŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?