• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ben uzuluyorum boyle olunca..gercekrten ıcım burkuluyor.biz filmden ote seyler paylastık burda..yanı dusunun kımsenın kımseye anlatamayacagı seylerın hayalını kurduk bir film uzerınden,destek olduk bırbırımıze..hayallerimizi hatta fanteziliermizi paylastık..kim demiş sanal ortam diye..

:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:
acaba kimi unuttun
:tomato: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

ben uzuluyorum boyle olunca..gercekrten ıcım burkuluyor.biz filmden ote seyler paylastık burda..yanı dusunun kımsenın kımseye anlatamayacagı seylerın hayalını kurduk bir film uzerınden,destek olduk bırbırımıze..hayallerimizi hatta fanteziliermizi paylastık..kim demiş sanal ortam diye..

Ben buraya üye olduğum ilk gün düşünmüşümdür belki sanal burası diye. Sizler hiçbir zaman sanal olmadınız benim için. Gelebilmeyi, sizlerle tanışabilmeyi çok isterdim inan ama mümkün değil :çok üzgünüm:

anacım vallahı bende akıl kalmadı,sen gelmeyecektın dıye hatırlıyorum.muallaktaydın dıye hatırlıyorum.yanlsı hatırlıyormusun.affet

ya lyre yaaaa susuosun ıcıme oturtuosunnnnnn bu kız yorgun argın demıosunn aglamak ıstıorum yaaaaaaaaaaa

ona bızım memlekette baska seyler derler ama sustum soylemıcem kaydirigubbakcemile3

nuri alco geldı aklıma "amca baba yarısıdır "misali kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Memleketlerimiz tutmuyor be şekerim :a015: Ben ruhen yanınızda olucam :çok üzgünüm: Benim yerimede sarmalaşmazsanız gebertirim :mymeka:

kader arkadaşım :teselli::a015:

ağlatacaksınız beni kızlar mafoldumben
ben bizi seviyorum hem de çokkkkmafoldumbenŞeniz

bu gece hepımız pek bır sevısgenız,ay basına yaklastık acep ondan mı kızlar kaydirigubbakcemile3

Back