• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

"According to sources, the fourth and final story in Stephanie Meyer’s series will be released in two parts and production will once again take place in Portland, Oregon. In addition a new production company, Sunswept Entertainment, has been brought in for Breaking Dawn, which is due to shooting in September 2010."

son film iki bolum halinde veeeeeee yenı bır yapım sırketıyle kızlarrrrrrrrrrrrrrr.cekimlerde 2010 da baslıorrrrrrrrrrr.hadi hayırlısı.yonetmenıde daha bellı degılmıss

kim ameliyat oldu nedir? çok geçmiş olsun kızlarr acil şifalar..

ben de dün hastaydım işe gelemedim bu topik almış balını gitmiş genekaydirigubbakcemile4

daliahçım ya duymamıştım annenin ameliyat olduğunu çok geçmiş olsun canım a.s.

yağmurlukçum sanada çok geçmiş olsun havalar tam hastalık havası bi sıcak bi soğuk :gitme:

bu fotoya cok uzuluyorum ben ya..

peopleuntagged1.jpg

17 Ekim 2009 tarihinde gerçekleşen Scream 2009 ödül töreninde Alacakaranlık 4 ayrı dalda ödül aldı.

En ıyi Fantastik Film : Alacakaranlık

En ıyi Erkek Fantastik Film Oyuncusu : Robert Pattinson

En ıyi Kadın Fantastik Film Oyuncusu : Kristen Stewart

En ıyi Çıkış Yapanlar : Taylor Lautner

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar..opuyorumnanaktan

ah daliahım ah.. o fotoda edfırtımın tepesinde dikilen ben olmak isterdim:asigim:

Selamlr kızlar ,nasılsınız bugün ? kaydirigubbakcemile5
daliahcım bende edvırtıma oy verdimm opuyorumnanaktan
Yagmurluk sanada geçmiş olsun,sanırım yeni bir salgın var dikkat etmek lazım benimde boğazım yanmaya başladı :1no2:

Back