bana uyar delikafaduldenhihoyyytcokacimcoook
Off iki gün gelemedim topik almış başını gitmişş akannehir nerden başlasam acaba :sm_confused: Öncelikle annesi ameliyat olan iki arkadaşa çok geçmiş olsun Allah şifa versin diyorum a.s.
Sonrada daliah a oyumu kullandım ,umarım kazanırsın diyorum ve kazandıktan sonra topikcek icraatlarını bekliyoruz :icecream: mesela edvırtımı buraya getirmen gibi :1rolleyes::kedi: hayır yapamam dersen söyle ona göre bizde yapacak birilerini bulalımm kaydirigubbakcemile3
kızlar maalesef fİlmİ yenİ İzleyebİldİm cd den.
ama Çok beĞendİm.
2.sİnİ Çıkar Çıkmaz İzleyeceĞİ ama.
Oyunculuğu Bırakıyor?
Twilight yıldızı Robert Pattinson, oyunculuğu bırakabileceğini söylüyor.
Oyunculuğu Bırakıyor?
Pattinson yaptığı açıklamayla hayranlarını üzecek olsa da, eğer oynadığı filmlerden memnun kalmamaya başlarsa hiç düşünmeden bu işe bir son vereceğini söylüyor.
"Eğer oynadığım filmler başarılı olmazsa oyunculuğu bırakırım. Bir işi beceremiyorsan, o işten vazgeçmek dışında başka bir seçeneğin kalmıyor. Twilight'ın ilk filmi vizyona girdiğinde de çok heyecanlıydım. Bu kadar başarılı olacağını beklemiyordum açıkçası. Kendimi işe yaramaz biri olarak görüyordum."
akannehir
evet 20 kasımmıŞ duydum.
bende meraktan İzledİm arkadaŞlar.
bİzİm İŞyerİnde Çok anlattılar.fİlmdekİ ÇocuĞa aŞık olmuŞlar ah edward dİye dolanıyorlardı:))
bende neymİŞ bakayımdedİm.
umarım 2. Sİnde kurgu ve senaryo daha İyİ olur.
İlkİ bİraz acemİce olmuŞ sankİ.
evet 20 kasımmıŞ duydum.
bende meraktan İzledİm arkadaŞlar.
bİzİm İŞyerİnde Çok anlattılar.fİlmdekİ ÇocuĞa aŞık olmuŞlar ah edward dİye dolanıyorlardı:))
bende neymİŞ bakayımdedİm.
umarım 2. Sİnde kurgu ve senaryo daha İyİ olur.
İlkİ bİraz acemİce olmuŞ sankİ.
Oyunculuğu Bırakıyor?
Oyunculuğu Bırakıyor?
Pattinson yaptığı açıklamayla hayranlarını üzecek olsa da, eğer oynadığı filmlerden memnun kalmamaya başlarsa hiç düşünmeden bu işe bir son vereceğini söylüyor.
"Eğer oynadığım filmler başarılı olmazsa oyunculuğu bırakırım. Bir işi beceremiyorsan, o işten vazgeçmek dışında başka bir seçeneğin kalmıyor. Twilight'ın ilk filmi vizyona girdiğinde de çok heyecanlıydım. Bu kadar başarılı olacağını beklemiyordum açıkçası. Kendimi işe yaramaz biri olarak görüyordum."
akannehir
Doğru baileys bizi bırakmak kolaymıı kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanbırakmasın ,bırakamazzz mafoldumben
Ofsss bitermi :sinifsinif:ahhh ahhh kaldı 1 ay
Doğru baileys bizi bırakmak kolaymıı kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
Ofsss bitermi :sinifsinif:
o bıraksa da biz bırakmayız yakasını zaten :kedi:
Yakasının bir tarafından sen tut,diğer tarafından da ben baileyss kaydirigubbakcemile5:kedi:kaydirigubbakcemile3
vay be tam fanatİksİnİz:))
bırakmaz korkmayın kızlar para tatlıdır..bırakamaz..
vay be tam fanatİksİnİz:))
bırakmaz korkmayın kızlar para tatlıdır..bırakamaz..
hemde ne fanatik :kedi: O bizler gibisini arasa bulamaz,paradan ziyade o da alıştı bence hayranlarının olmasına onun içinde bırakamaz kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?