Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Yahu kimin eli kimin cebinde belli değil, hele bir kız var tam sopalık :mymeka:

Nasıl almazsın Koloni'yi hayret, en iyi kitabı bende Grange'in, elindeki bitince al mutlaka Şeniz

----------------------

D'arbanwille yafrum naber :jeyyar:

---------------------

Yeni kızlar hoşgelmişler :1hug:

edfırt halt etmiş heee akannehir D'arbanwille yafrim londra'ya gitmek şart oldu, geliyorum yanına canım
master bittikten sonra da dönmeyi düşünmüyorsun anladığım kadarıyla
senin için en iyisi neyse o olsun tatlım dikkat gendüne yaban ellerde olur mu

didsim oldu bi kere vampir günlüklerinin cazibesine kapıldım ama alıcam mutlaka :)

Son düzenleme:
kızlarrrrrr yatmadan once ugramak ıstedım :)))
bizimkiler 4 odulw aday olmus scream awardsta

Twilight" collected four awards: Best fantasy film, best fantasy actors for stars Rob Pattinson and Kristen Stewart (who weren't in attendance Saturday) and breakout performance for co-star Taylor Lautner, who introduced world-premiere footage from the film's next installment, "New Moon."

en iyi fantastik film zemuszemus
en fantastik yıldızlar *2 opuyorumnanaktan
en iyi yardımcı oyuncu performansıyla Taylor opuyorumnanaktan

huhuhuhhhhhhhh:roflol:ay alıma geldikce gülüyom ya bu hafta cevoyla ulvi mendil acıp dilecekler:roflol::roflol:

ay beni heycab basıyıo hem filimiçin hemde sizlerle tanışacam için :jeyyar:gecen filimi bi ark seyretirdim çok beyendi onda sonra kardeşi izlemiş hasta olmuş en son abisi seyret filme o da hasta olmuş eve filmin posterlerini ve kitapları almış muhahhahh herkesi kanına girdşm :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…