• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

neden tatlım, çok merak ettim mutlaka izlemem lazım
evimiz hollywood'da ve melrose place favorilerimdi bir zamanlaropuyorumnanaktan

sen Grange diyince hemen koştum D&R'a..koloniyi gördüm ama elim gitmedi nedense almadım, keşke alsaymışım
vampir günlüklerini aldım.lisede geçmesi, insan kız vampir oğlan durumları twilight'a benziyor güzel gibi daha başındayım

Yahu kimin eli kimin cebinde belli değil, hele bir kız var tam sopalık :mymeka:

Nasıl almazsın Koloni'yi hayret, en iyi kitabı bende Grange'in, elindeki bitince al mutlaka Şeniz

----------------------

D'arbanwille yafrum naber :jeyyar:

---------------------

Yeni kızlar hoşgelmişler :1hug:

edfırt halt etmiş heee akannehir D'arbanwille yafrim londra'ya gitmek şart oldu, geliyorum yanına canım
master bittikten sonra da dönmeyi düşünmüyorsun anladığım kadarıyla
senin için en iyisi neyse o olsun tatlım dikkat gendüne yaban ellerde olur mu

didsim oldu bi kere vampir günlüklerinin cazibesine kapıldım ama alıcam mutlaka :)

Son düzenleme:
kızlarrrrrr yatmadan once ugramak ıstedım :)))
bizimkiler 4 odulw aday olmus scream awardsta

Twilight" collected four awards: Best fantasy film, best fantasy actors for stars Rob Pattinson and Kristen Stewart (who weren't in attendance Saturday) and breakout performance for co-star Taylor Lautner, who introduced world-premiere footage from the film's next installment, "New Moon."

robgala10.jpg

kızlarrrrrr yatmadan once ugramak ıstedım :)))
bizimkiler 4 odul toplamıs scream awardsta

Twilight" collected four awards: Best fantasy film, best fantasy actors for stars Rob Pattinson and Kristen Stewart (who weren't in attendance Saturday) and breakout performance for co-star Taylor Lautner, who introduced world-premiere footage from the film's next installment, "New Moon."

en iyi fantastik film zemuszemus
en fantastik yıldızlar *2 opuyorumnanaktan
en iyi yardımcı oyuncu performansıyla Taylor opuyorumnanaktan

daliahım çok çok geçmiş olsun umarım nehirimin annesi gibi hızlıca kalkar ayağa annenŞeniz

neden tatlım, çok merak ettim mutlaka izlemem lazım
evimiz hollywood'da ve melrose place favorilerimdi bir zamanlaropuyorumnanaktan

sen Grange diyince hemen koştum D&R'a..koloniyi gördüm ama elim gitmedi nedense almadım, keşke alsaymışım
vampir günlüklerini aldım.lisede geçmesi, insan kız vampir oğlan durumları twilight'a benziyor güzel gibi daha başındayım

canımmm londraya gitcem diyordun gittin demek
eee nasıl oralar anlat biraz
bi de edward'ın benzerleri varsa gönder bu taraflara :kedi:

hoşgeldin cnm

cemoooo huuuuhuuuuuuuuuu:jeyyar:

huhuhuhhhhhhhh:roflol:ay alıma geldikce gülüyom ya bu hafta cevoyla ulvi mendil acıp dilecekler:roflol::roflol:

ay beni heycab basıyıo hem filimiçin hemde sizlerle tanışacam için :jeyyar:gecen filimi bi ark seyretirdim çok beyendi onda sonra kardeşi izlemiş hasta olmuş en son abisi seyret filme o da hasta olmuş eve filmin posterlerini ve kitapları almış muhahhahh herkesi kanına girdşm :jeyyar:

Back