Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden tatlım, çok merak ettim mutlaka izlemem lazım
evimiz hollywood'da ve melrose place favorilerimdi bir zamanlaropuyorumnanaktan
sen Grange diyince hemen koştum D&R'a..koloniyi gördüm ama elim gitmedi nedense almadım, keşke alsaymışım
vampir günlüklerini aldım.lisede geçmesi, insan kız vampir oğlan durumları twilight'a benziyor güzel gibi daha başındayım
didsim oldu bi kere vampir günlüklerinin cazibesine kapıldım ama alıcam mutlaka :)
kızlarrrrrr yatmadan once ugramak ıstedım :)))
bizimkiler 4 odul toplamıs scream awardsta
Twilight" collected four awards: Best fantasy film, best fantasy actors for stars Rob Pattinson and Kristen Stewart (who weren't in attendance Saturday) and breakout performance for co-star Taylor Lautner, who introduced world-premiere footage from the film's next installment, "New Moon."
daliahım çok çok geçmiş olsun umarım nehirimin annesi gibi hızlıca kalkar ayağa annenŞeniz
neden tatlım, çok merak ettim mutlaka izlemem lazım
evimiz hollywood'da ve melrose place favorilerimdi bir zamanlaropuyorumnanaktan
sen Grange diyince hemen koştum D&R'a..koloniyi gördüm ama elim gitmedi nedense almadım, keşke alsaymışım
vampir günlüklerini aldım.lisede geçmesi, insan kız vampir oğlan durumları twilight'a benziyor güzel gibi daha başındayım
canımmm londraya gitcem diyordun gittin demek
eee nasıl oralar anlat biraz
bi de edward'ın benzerleri varsa gönder bu taraflara :kedi:
hoşgeldin cnm
cemoooo huuuuhuuuuuuuuuu:jeyyar: