Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

bella ya ben de gıcık olurdum :1ninca: ama şafak vaktindeki haline inanamadımakannehir sonunda bella çok şaşırtıcak seni opuyorumnanaktan

geç olmuş ama tam olmuş şimdi burdasın kaydirigubbakcemile3 ed aşığı olarak giriyosun topice-sonra diğerlerini görünce kıskançlık dönemi oluyo-alışıyosun-kardeş payı yapalım mı demeye başlıyosun kaydirigubbakcemile3

arada dönem atladım mı acep kaydirigubbakcemile3

canım hıc merake tme son kıtapta bellayı tanıyamayacaksın bıle...edwardı ıse bır o kadar gucsuz gorup sok olacaksın..roller degısecek..

bella ya ben de gıcık olurdum :1ninca: ama şafak vaktindeki haline inanamadımakannehir sonunda bella çok şaşırtıcak seni opuyorumnanaktan

Bana biraz özet geçin nolurrr,
Bön bön bakıyorum okudukçadelikafadulden
Edfırtçı olarak bellaya bende gıcığım, hiç yakışmıyo yanına gerçekten :umursamaz:

canım hıc merake tme son kıtapta bellayı tanıyamayacaksın bıle...edwardı ıse bır o kadar gucsuz gorup sok olacaksın..roller degısecek..

ayy beni heyecanlandırdınız kızzlarrrrr... zaten varya 3 kitaptada edvırdın koşulsuz teslimiyetçiliği biraz şaşırtmıştı beni. yani herşeyi kabul eden aptal bi aşık gibi oldu. jacob daha hoş bence 3 te ( daliahçım dünya ahret kardeşim olsun :))

ya bella son kısımında evrimden sonra bayagı degısıyor..gizli bir yetisi cıkıyor ortaya..ki bence bunu soylemeyeyim :)))) o kısmı heyecvanlı olsun..vampir olarak dıger yenıdoganlar gibi kaosa suruklenmemesinin nedenide bu yetisi..

edward ailesini koruma cabasına gırınce gocuyor ve cokuyor ıyıce,ortalarda leyla gıbı dolanıyor :)))

jacob herzaman o savunmacı ve asi modunda :))) asileri hep severim :)))))))))))))

Kızlar bu pozları da gördük mü emin olamadım :ecrin_bebek:

Bu 2si Baileys için olsun opuyorumnanaktan

aşkıma bakınnnnnn :asigim::asigim:
KIZLAR ORJİNAL SOUNDTRACK INDIRIN HEMEN!!!!

NEW MOONNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

harikasın tatlım hemen indiriyorummmm zemuszemus

bende öyle :kedi:

ondan sonrada burnumuz moktan cıkmaz baıleysım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

burdakı herkes hiç okumasa en azından bir 5 kez okumustur kıtapların herbırını dıyeyım ben sana canım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sende oku mutlaka,hatta fılme okuyp gıt bence

Ben telefona atmıştım ilk gazla, arada okuyorum valla :roflol::roflol:

Ciddimisin, boşa tutmuşum kendimi desenize.
Büyüsü kaçar diye almıyodum kitapları.
İlk iş alıp okumak olacak o halde.:lepi:

Hoşgeldin canım Şeniz Nasıl büyüsü kaçsınki, işin büyüsü kitaplarda zaten :asigim: Midnight Sun piyasada yok, netten indiricen, bulamazsan seslen bana yada herhangi birimize sırnaşık şey

4. kitap çok güzeldi, hemenn oku :asigim:

höff mafoldumben

Nabersin höfleme güzeli :smiley-cool:

çok kötüyüm didsim mafoldumben edfırtım bellaya ev açmış o kızı öldürmek istiyorum yaa mafoldumbenmafoldumben
sen nasılsın ben seni çok özlüyorum :çok üzgünüm:

İyi geceler fıstıklarrr, nasılsınızz.
Hoşgeldin yazan edfırtçılar okudukça kıskançlıktan jacob gibi kurda dönüştüm:mymeka:
Yav ev tutuyomuş derken kötükedihüso

Deliah şirinem söylesen olmazmı
Jacob'ı gör rüyanda, sölersen tabikaydirigubbakcemile3

çok kötüyüm didsim mafoldumben edfırtım bellaya ev açmış o kızı öldürmek istiyorum yaa mafoldumbenmafoldumben

deme yamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Beraber gebertelim, yalnız bırakmam seni :1closedeyes:

Bende özlüyorum senide, herkeside :asigim: Filmlere dizilere kitaplara öyle bir daldımki gelemiyorum çok sık :kedi:

Beraber gebertelim, yalnız bırakmam seni :1closedeyes:

Bende özlüyorum senide, herkeside :asigim: Filmlere dizilere kitaplara öyle bir daldımki gelemiyorum çok sık :kedi:

gebertelim fıstığım zaten sıska bişey parçalarız biz onu:dilcikar:
neler neler izliosun, okuyosun azcık tüyo ver bebem güzel bir kitap bulup da kendine saklama :1ninca:

gebertelim fıstığım zaten sıska bişey parçalarız biz onu:dilcikar:
neler neler izliosun, okuyosun azcık tüyo ver bebem güzel bir kitap bulup da kendine saklama :1ninca:

Bu aralar Grange'e takıldım, neyi var neyi yok elime geçirdiğimi okuyorum :smiley-cool: Gerilim / polisiye seviyosan mutlaka oku Grange'i.
Çok fazla dizi var takip ettiğim, bak şok olma he; Dexter / Gossip Girl / Lie to Me / The Forgotten / Melrose Place / NCIS / Nip-Tuck / Fringe / The Vampire Diaries / Flash Forward / The Mentalist / Dollhouse :roflol: Bunların dışında televizyondada Türk ve yabancı dizilerim var naniknanik Ne tip sevdiği söylersen tavsiye edebilirim :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…