kuzular bişey diyimmi ben daha 4. kitabı okumadım Çok üzgünüm çoook
3. biraz sakin ilerleyen bi kitap ya zaten yeni bitirdim diyebilirim daha başlayamadım 4 e
ama bellanın edwartın bebeğini doğurmasına gıcık oldum yani bella benim hayal gücümdeki bella olursa hoşuma gider bu fikir ama filmdeki bellaya sinir oluyorum:dilcikar:
Bulabilirsem indiririm o dosyayıda,
Demek +18 topicinide ayrı açtınızkaydirigubbakcemile3
Vallahi süpersiniz, kıskandım edfırtımı yahukötükedihüso
Antenlerim çıktı okurken, ama çok eğlenceliymiş.
Körmüydüm neydim, daha önce görmemişim burayı :1closedeyes:
3. biraz sakin ilerleyen bi kitap ya zaten yeni bitirdim diyebilirim daha başlayamadım 4 e
ama bellanın edwartın bebeğini doğurmasına gıcık oldum yani bella benim hayal gücümdeki bella olursa hoşuma gider bu fikir ama filmdeki bellaya sinir oluyorum:dilcikar:
canım hıc merake tme son kıtapta bellayı tanıyamayacaksın bıle...edwardı ıse bır o kadar gucsuz gorup sok olacaksın..roller degısecek..
bella ya ben de gıcık olurdum :1ninca: ama şafak vaktindeki haline inanamadımakannehir sonunda bella çok şaşırtıcak seni opuyorumnanaktan
canım hıc merake tme son kıtapta bellayı tanıyamayacaksın bıle...edwardı ıse bır o kadar gucsuz gorup sok olacaksın..roller degısecek..
bella ya ben de gıcık olurdum :1ninca: ama şafak vaktindeki haline inanamadımakannehir sonunda bella çok şaşırtıcak seni opuyorumnanaktan
KIZLAR ORJİNAL SOUNDTRACK INDIRIN HEMEN!!!!
NEW MOONNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
ya bella son kısımında evrimden sonra bayagı degısıyor..gizli bir yetisi cıkıyor ortaya..ki bence bunu soylemeyeyim :)))) o kısmı heyecvanlı olsun..vampir olarak dıger yenıdoganlar gibi kaosa suruklenmemesinin nedenide bu yetisi..
edward ailesini koruma cabasına gırınce gocuyor ve cokuyor ıyıce,ortalarda leyla gıbı dolanıyor :)))
jacob herzaman o savunmacı ve asi modunda :))) asileri hep severim :)))))))))))))
burdakı herkes hiç okumasa en azından bir 5 kez okumustur kıtapların herbırını dıyeyım ben sana canım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sende oku mutlaka,hatta fılme okuyp gıt bence
Ciddimisin, boşa tutmuşum kendimi desenize.
Büyüsü kaçar diye almıyodum kitapları.
İlk iş alıp okumak olacak o halde.:lepi:
höff mafoldumben
Ben telefona atmıştım ilk gazla, arada okuyorum valla :roflol::roflol:
Hoşgeldin canım Şeniz Nasıl büyüsü kaçsınki, işin büyüsü kitaplarda zaten :asigim: Midnight Sun piyasada yok, netten indiricen, bulamazsan seslen bana yada herhangi birimize sırnaşık şey
4. kitap çok güzeldi, hemenn oku :asigim:
Nabersin höfleme güzeli :smiley-cool:
ya bella son kısımında evrimden sonra bayagı degısıyor..gizli bir yetisi cıkıyor ortaya..ki bence bunu soylemeyeyim :)))) o kısmı heyecvanlı olsun..vampir olarak dıger yenıdoganlar gibi kaosa suruklenmemesinin nedenide bu yetisi..
edward ailesini koruma cabasına gırınce gocuyor ve cokuyor ıyıce,ortalarda leyla gıbı dolanıyor :)))
jacob herzaman o savunmacı ve asi modunda :))) asileri hep severim :)))))))))))))
çok kötüyüm didsim mafoldumben edfırtım bellaya ev açmış o kızı öldürmek istiyorum yaa mafoldumbenmafoldumben
sen nasılsın ben seni çok özlüyorum :çok üzgünüm:
deme yamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
çok kötüyüm didsim mafoldumben edfırtım bellaya ev açmış o kızı öldürmek istiyorum yaa mafoldumbenmafoldumben
sen nasılsın ben seni çok özlüyorum :çok üzgünüm:
Beraber gebertelim, yalnız bırakmam seni :1closedeyes:
Bende özlüyorum senide, herkeside :asigim: Filmlere dizilere kitaplara öyle bir daldımki gelemiyorum çok sık :kedi:
gebertelim fıstığım zaten sıska bişey parçalarız biz onu:dilcikar:
neler neler izliosun, okuyosun azcık tüyo ver bebem güzel bir kitap bulup da kendine saklama :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?