• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

kuzular bişey diyimmi ben daha 4. kitabı okumadım Çok üzgünüm çoook
3. biraz sakin ilerleyen bi kitap ya zaten yeni bitirdim diyebilirim daha başlayamadım 4 e
ama bellanın edwartın bebeğini doğurmasına gıcık oldum yani bella benim hayal gücümdeki bella olursa hoşuma gider bu fikir ama filmdeki bellaya sinir oluyorum:dilcikar:

bella ya ben de gıcık olurdum :1ninca: ama şafak vaktindeki haline inanamadımakannehir sonunda bella çok şaşırtıcak seni opuyorumnanaktan

Bulabilirsem indiririm o dosyayıda,
Demek +18 topicinide ayrı açtınızkaydirigubbakcemile3
Vallahi süpersiniz, kıskandım edfırtımı yahukötükedihüso
Antenlerim çıktı okurken, ama çok eğlenceliymiş.
Körmüydüm neydim, daha önce görmemişim burayı :1closedeyes::delphin:

geç olmuş ama tam olmuş şimdi burdasın kaydirigubbakcemile3 ed aşığı olarak giriyosun topice-sonra diğerlerini görünce kıskançlık dönemi oluyo-alışıyosun-kardeş payı yapalım mı demeye başlıyosun kaydirigubbakcemile3

arada dönem atladım mı acep kaydirigubbakcemile3

3. biraz sakin ilerleyen bi kitap ya zaten yeni bitirdim diyebilirim daha başlayamadım 4 e
ama bellanın edwartın bebeğini doğurmasına gıcık oldum yani bella benim hayal gücümdeki bella olursa hoşuma gider bu fikir ama filmdeki bellaya sinir oluyorum:dilcikar:

canım hıc merake tme son kıtapta bellayı tanıyamayacaksın bıle...edwardı ıse bır o kadar gucsuz gorup sok olacaksın..roller degısecek..

bella ya ben de gıcık olurdum :1ninca: ama şafak vaktindeki haline inanamadımakannehir sonunda bella çok şaşırtıcak seni opuyorumnanaktan

Bana biraz özet geçin nolurrr,
Bön bön bakıyorum okudukçadelikafadulden
Edfırtçı olarak bellaya bende gıcığım, hiç yakışmıyo yanına gerçekten :umursamaz:

canım hıc merake tme son kıtapta bellayı tanıyamayacaksın bıle...edwardı ıse bır o kadar gucsuz gorup sok olacaksın..roller degısecek..

ayy beni heyecanlandırdınız kızzlarrrrr... zaten varya 3 kitaptada edvırdın koşulsuz teslimiyetçiliği biraz şaşırtmıştı beni. yani herşeyi kabul eden aptal bi aşık gibi oldu. jacob daha hoş bence 3 te ( daliahçım dünya ahret kardeşim olsun :))

ya bella son kısımında evrimden sonra bayagı degısıyor..gizli bir yetisi cıkıyor ortaya..ki bence bunu soylemeyeyim :)))) o kısmı heyecvanlı olsun..vampir olarak dıger yenıdoganlar gibi kaosa suruklenmemesinin nedenide bu yetisi..

edward ailesini koruma cabasına gırınce gocuyor ve cokuyor ıyıce,ortalarda leyla gıbı dolanıyor :)))

jacob herzaman o savunmacı ve asi modunda :))) asileri hep severim :)))))))))))))

Kızlar bu pozları da gördük mü emin olamadım :ecrin_bebek:

Bu 2si Baileys için olsun opuyorumnanaktan

aşkıma bakınnnnnn :asigim::asigim:
KIZLAR ORJİNAL SOUNDTRACK INDIRIN HEMEN!!!!

NEW MOONNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

harikasın tatlım hemen indiriyorummmm zemuszemus
ya bella son kısımında evrimden sonra bayagı degısıyor..gizli bir yetisi cıkıyor ortaya..ki bence bunu soylemeyeyim :)))) o kısmı heyecvanlı olsun..vampir olarak dıger yenıdoganlar gibi kaosa suruklenmemesinin nedenide bu yetisi..

edward ailesini koruma cabasına gırınce gocuyor ve cokuyor ıyıce,ortalarda leyla gıbı dolanıyor :)))

jacob herzaman o savunmacı ve asi modunda :))) asileri hep severim :)))))))))))))

bende öyle :kedi:

ondan sonrada burnumuz moktan cıkmaz baıleysım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kızlar OK Dergisine gore bizimkiler aşk yuvası,buyrunuzzzzzzzzzz

okoz1.jpg

okoz2.jpg

burdakı herkes hiç okumasa en azından bir 5 kez okumustur kıtapların herbırını dıyeyım ben sana canım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

sende oku mutlaka,hatta fılme okuyp gıt bence

Ben telefona atmıştım ilk gazla, arada okuyorum valla :roflol::roflol:

Ciddimisin, boşa tutmuşum kendimi desenize.
Büyüsü kaçar diye almıyodum kitapları.
İlk iş alıp okumak olacak o halde.:lepi:

Hoşgeldin canım Şeniz Nasıl büyüsü kaçsınki, işin büyüsü kitaplarda zaten :asigim: Midnight Sun piyasada yok, netten indiricen, bulamazsan seslen bana yada herhangi birimize sırnaşık şey

4. kitap çok güzeldi, hemenn oku :asigim:

höff mafoldumben

Nabersin höfleme güzeli :smiley-cool:

Ben telefona atmıştım ilk gazla, arada okuyorum valla :roflol::roflol:

Hoşgeldin canım Şeniz Nasıl büyüsü kaçsınki, işin büyüsü kitaplarda zaten :asigim: Midnight Sun piyasada yok, netten indiricen, bulamazsan seslen bana yada herhangi birimize sırnaşık şey

4. kitap çok güzeldi, hemenn oku :asigim:

Nabersin höfleme güzeli :smiley-cool:

çok kötüyüm didsim mafoldumben edfırtım bellaya ev açmış o kızı öldürmek istiyorum yaa mafoldumbenmafoldumben
sen nasılsın ben seni çok özlüyorum :çok üzgünüm:

İyi geceler fıstıklarrr, nasılsınızz.
Hoşgeldin yazan edfırtçılar okudukça kıskançlıktan jacob gibi kurda dönüştüm:mymeka:
Yav ev tutuyomuş derken kötükedihüso

Deliah şirinem söylesen olmazmı :utangac:
Jacob'ı gör rüyanda, sölersen tabikaydirigubbakcemile3

çok kötüyüm didsim mafoldumben edfırtım bellaya ev açmış o kızı öldürmek istiyorum yaa mafoldumbenmafoldumben

deme yamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Beraber gebertelim, yalnız bırakmam seni :1closedeyes:

Bende özlüyorum senide, herkeside :asigim: Filmlere dizilere kitaplara öyle bir daldımki gelemiyorum çok sık :kedi:

Beraber gebertelim, yalnız bırakmam seni :1closedeyes:

Bende özlüyorum senide, herkeside :asigim: Filmlere dizilere kitaplara öyle bir daldımki gelemiyorum çok sık :kedi:

gebertelim fıstığım zaten sıska bişey parçalarız biz onu:dilcikar:
neler neler izliosun, okuyosun azcık tüyo ver bebem güzel bir kitap bulup da kendine saklama :1ninca:

gebertelim fıstığım zaten sıska bişey parçalarız biz onu:dilcikar:
neler neler izliosun, okuyosun azcık tüyo ver bebem güzel bir kitap bulup da kendine saklama :1ninca:

Bu aralar Grange'e takıldım, neyi var neyi yok elime geçirdiğimi okuyorum :smiley-cool: Gerilim / polisiye seviyosan mutlaka oku Grange'i.
Çok fazla dizi var takip ettiğim, bak şok olma he; Dexter / Gossip Girl / Lie to Me / The Forgotten / Melrose Place / NCIS / Nip-Tuck / Fringe / The Vampire Diaries / Flash Forward / The Mentalist / Dollhouse :roflol: Bunların dışında televizyondada Türk ve yabancı dizilerim var naniknanik Ne tip sevdiği söylersen tavsiye edebilirim :asigim:

Back