• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ezbuzum bizde robın çırılçıplak halini avatar yapalım da vücut görsünler hıh kaydirigubbakcemile3

Edwardın boyle taş gibi karın kası kol kası kanatlarımı varki boyle fotosu olsun aşk olsun yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

öyle deme onun karizması, asaleti yeter opuyorumnanaktan

yawwww desenızki edwardtaki bohemlık nerdeee jacobta dıye ok ama vucut konusunda hakkını yemeyın pleaseeeeeeee :)))))))))

vücut konusunda karşılaştırma yapamıyorum gerçekten jacob bu konuda number one
ayrıca film için robı çalıştıran da taylor dimi daliahım hocası sayılır robın:hulya:

evet oyleymıs canım,seninki (kellan) oyle soylemıstı bır roportajında.
Rob Yenı Ay ıcın "bu fılmın yıldızı Taylor,ben sadece ruyalardayım.Ilgıyı ceken Taylor olacak ve ben bu sayede bır muddetlıgıne nefes alabılecegım.Taylora kolay gelsin" demiş )))))))

Edwardın boyle taş gibi karın kası kol kası kanatlarımı varki boyle fotosu olsun aşk olsun yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:mymeka::mymeka:
ezbuzum bizde robın çırılçıplak halini avatar yapalım da vücut görsünler hıh kaydirigubbakcemile3
eminmisin :bbo: en harbi fanları bilem kaçar be o vakit:roflol::roflol:

Rob Yenı Ay ıcın "bu fılmın yıldızı Taylor,ben sadece ruyalardayım.Ilgıyı ceken Taylor olacak ve ben bu sayede bır muddetlıgıne nefes alabılecegım.Taylora kolay gelsin" demiş )))))))

:kahve::kahve:

:roflol::roflol: fazla ilgiden bunalmış zavallım
demekki şimdilik sadece kristenin ilgisini istiyor :jeyyar:
:mymeka::mymeka:

eminmisin :bbo: en harbi fanları bilem kaçar be o vakit:roflol::roflol:

evet haklısın kötü bi fikirdi kaydirigubbakcemile3

:kahve::kahve::kahve::kahve::kahve::kahve::kahve::kahve::kahve::kahve::roflol::roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: fazla ilgiden bunalmış zavallım
demekki şimdilik sadece kristenin ilgisini istiyor :jeyyar:

evet haklısın kötü bi fikirdi kaydirigubbakcemile3

valla o son ekledıgım cekım pozunu gordunuz muuu kristenin boynundan optugu haniii,off offf

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla o son ekledıgım cekım pozunu gordunuz muuu kristenin boynundan optugu haniii,off offf

görmemmiiii opuyorumnanaktan baktığı yer, öptüğü ten olmak istiyorummmm :kedi:

amannnnn aman geceyarısı sonrası belgesel kusagı opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Back