- 9 Kasım 2008
- 8.972
- 8
- 156
- 40
Edwardın boyle taş gibi karın kası kol kası kanatlarımı varki boyle fotosu olsun aşk olsun yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:dilcikar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Edwardın boyle taş gibi karın kası kol kası kanatlarımı varki boyle fotosu olsun aşk olsun yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:mymeka::mymeka:Edwardın boyle taş gibi karın kası kol kası kanatlarımı varki boyle fotosu olsun aşk olsun yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
eminmisin :bbo: en harbi fanları bilem kaçar be o vakit:roflol::roflol:ezbuzum bizde robın çırılçıplak halini avatar yapalım da vücut görsünler hıh kaydirigubbakcemile3
evet oyleymıs canım,seninki (kellan) oyle soylemıstı bır roportajında.
Rob Yenı Ay ıcın "bu fılmın yıldızı Taylor,ben sadece ruyalardayım.Ilgıyı ceken Taylor olacak ve ben bu sayede bır muddetlıgıne nefes alabılecegım.Taylora kolay gelsin" demiş )))))))
evet oyleymıs canım,seninki (kellan) oyle soylemıstı bır roportajında.
Rob Yenı Ay ıcın "bu fılmın yıldızı Taylor,ben sadece ruyalardayım.Ilgıyı ceken Taylor olacak ve ben bu sayede bır muddetlıgıne nefes alabılecegım.Taylora kolay gelsin" demiş )))))))
:mymeka::mymeka:
eminmisin :bbo: en harbi fanları bilem kaçar be o vakit:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: fazla ilgiden bunalmış zavallım
demekki şimdilik sadece kristenin ilgisini istiyor :jeyyar:
evet haklısın kötü bi fikirdi kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla o son ekledıgım cekım pozunu gordunuz muuu kristenin boynundan optugu haniii,off offf
hayali bile kötü:roflol::roflol:evet haklısın kötü bi fikirdi kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla o son ekledıgım cekım pozunu gordunuz muuu kristenin boynundan optugu haniii,off offf
kaçtım ben, hepinizi seviyorum kızlar Şeniz
bende kacıorum yavruslar operım sızıııııııııııı Rob gibi gibiiiiiiiii