• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

günaydın fıstıklarr..

daliahçım ben yine resimleri göremiyorummm :gitme: çok gıcık bi durum, kırıcam şu şirket bilgisayırını :)) ed le arama giriyor :)) akşam evde bakarım artık :umursamaz:

valla bu resimleri gormen zaruriiiiiiiiiiiii,cuma sabahı bundan guzel manzara goremezsın canım benim kaydirigubbakcemile3

azracımm balım gunaydınnnnnnnnnn

ay uyumusum yaslanıorum kızlar ben ya

kaydirigubbakcemile2

ne demek kujucum

gec oldu guc olmasın bıraz cıtırımız kellan koyalım madem :1shok:

gunaydın bebeklerrr :nazar:

tek sigara ıcerken seksi olan Rob degil ya canım,şimdi baileysim bu sigaranın dumanına sar sakla beni demezmiiiiiiiiii :))))))))))))))))))))))

kel08.jpg

ben neden kosarken boyle bır tıp goremıyorum!!!!!!!!

0001bn.jpg

008iy.jpg

0004ls.jpg

001ad.jpg

0095nj.jpg

nasıldaaaa sempatik!!! yarabbim adam sanki kopekleri ile degil hayatının aşkı ıle vakıt gecırıyor,gozlerınde ılgı sefkat ve sevgıye bakarmısınız kızlar yaaaaaaaaaa

002kj.jpg

005rt.jpg

BU NASIL GULUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

013aw.jpg

BEN BU ARABAYA BINMEM DIYEBILECEK OLAN BABAYIGIT VARSA TANISMAK ISTERIM ANACIM :)))))))))))))))))))))) SAYGIYLA ELLERİNDEN OPUCEM :)))))

003nn.jpg

TEMAMIZ "POPO" ..ELİM DİLİM BAGLANDI YAZAMIYORUM :))))))))
010pnx.jpg

kendımden alıntı yapıorum kızlar bu cocuk her sayfada olmalı yaniiii,fotolara baktıktan sonra gecıcı sasılık ve tukurukte artıs yapıyor
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

robertpattinsonintervief.jpg

robertpattinsonintervieu.jpg

robertpattinsonintervieb.jpg

robertpattinsoninterviev.jpg

robertpattinsonintervie.jpg

robertpattinsoninterviesy.jpg

robertpattinsonintervier.jpg

robertpattinsoninterviev.jpg

robertpattinsoninterviem.jpg

tam dicektim ki daliahım burda resmn bni çağırıoo bni düşünüyor edward dicektim ama ondan sonra bellayla pozlarını gördüm yıkıldım akannehir

valla bu resimleri gormen zaruriiiiiiiiiiiii,cuma sabahı bundan guzel manzara goremezsın canım benim kaydirigubbakcemile3

azracımm balım gunaydınnnnnnnnnn

mafoldumben bencede canımm
artık cuma akşamım şenlenir ed le napiyim :)) malesef gecikmeli takip ediyorum sizi :))

ay uyumusum yaslanıorum kızlar ben ya

kaydirigubbakcemile2

ne demek kujucum

gec oldu guc olmasın bıraz cıtırımız kellan koyalım madem :1shok:

gunaydın bebeklerrr :nazar:

tek sigara ıcerken seksi olan Rob degil ya canım,şimdi baileysim bu sigaranın dumanına sar sakla beni demezmiiiiiiiiii :))))))))))))))))))))))

kel08.jpg

ben neden kosarken boyle bır tıp goremıyorum!!!!!!!!

0001bn.jpg

008iy.jpg

0004ls.jpg

001ad.jpg

0095nj.jpg

nasıldaaaa sempatik!!! yarabbim adam sanki kopekleri ile degil hayatının aşkı ıle vakıt gecırıyor,gozlerınde ılgı sefkat ve sevgıye bakarmısınız kızlar yaaaaaaaaaa

002kj.jpg

005rt.jpg

BU NASIL GULUŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

013aw.jpg

BEN BU ARABAYA BINMEM DIYEBILECEK OLAN BABAYIGIT VARSA TANISMAK ISTERIM ANACIM :)))))))))))))))))))))) SAYGIYLA ELLERıNDEN OPUCEM :)))))

003nn.jpg

TEMAMIZ "POPO" ..ELıM DıLıM BAGLANDI YAZAMIYORUM :))))))))
010pnx.jpg

kendımden alıntı yapıorum kızlar bu cocuk her sayfada olmalı yaniiii,fotolara baktıktan sonra gecıcı sasılık ve tukurukte artıs yapıyor
cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

daliahım sabah sabah kendimden geçirdiğin için teşekkürler :kedi:
bu arada kellan benim kimse sulanmasın lüffen :olmaz:

töbeee tööbeee
2 resimde bişey dikkatimi çektii amaa diymiyorum ne ölee nan ortadaa :roflol:

Back
X