Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Yeni Ay Biletleri Kanada'da Satışa Sunuluyor...

vet millet. Doğru duydunuz. Günler yaklaştıkça heyecan hepimizi daha da sarıyor. Biletlerin satışa çıkacağına inanabiliyor musunuz? Bu günü kim hayal edebilirdi ki?
Kanada'daki Yeni Ay hayranları biraz özel muamele görüyor gibi- şöyle ki Yeni Ay'ın özel gösterimi Kasımın 19'unda ve saatler 21.00 ı gösterdiğinde gerçekleşecek. Ve biletler aşağı yukarı Cuma günü satışa sunulacak...:dilcikar::dilcikar:

kıskandım hıh :dilcikar::dilcikar:

new moon eşyaları​

bundan bir tane istiyorumopuyorumnanaktan

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

bende geliyom buluşmaya kanbersiz düğün olmaz hıh:dilcikar:benim oğlan okula gidiyor hafta sonu iyi olur ve kadı köyü iyiy olur buluşmamaız ben sadece orayı biliyom :icecream:

Olleyyyyy cemoda geliyor:lepi::lepi:

Zaten hangi tarafta olsuna çok karıştım o yüzden ctesi pazar olayına girmiyorumkaydirigubbakcemile3

ıkiside uyar bize hiç fark etmez :))

Gerçekten ya ne zaman rezervasyon yaptırabiliriz acaba?
Yada buradada satışa çıkarmı biletler?

Daliahım ben ıstanbulda bir tek AFM sinemalarını biliyorum.
Ben çok beğenmiştim. Olağan üstü dev bir ekranı vardı ve koltuların arası çok yüksekti.
Yani öndeki ayağa kalksa rahatsız etmez cinsinden :))

Bu Palladium'da öyle mi acaba:gitme:

ızmit'te hiç o kadar büyük ekranlı sinema yok ne saçma:gitme:

Ayy heyecanım artıyor gittikçe :))

ben müthis derecede etkisindeyim mafoldumben takıntı oldu bende bu twilight napıcam kızlar senağlama

günaydın cullen ve black kardeşlerim.. sırnaşık şey
buluşma planları neredeyse netlik kazanmış.. ne güzel yaaaaa :gitme:

nehircim cok guzel ve buyuk salonları,kefilim palladıuma ben :) en uzak bana burası ama sırf super dıye usenmeden gelecegım.

gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…