Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Bu arada Emily Şahsenem diye bi şarkıcı vardı ona benziyorkaydirigubbakcemile3

bence new moon kitaba sadık kalınarak çekilimiş.Emily'inin keklerini bile var kitapla aynı:sm_cool::sm_cool:acayip heyecanlandım ya:icecream:

valla kızlar hepiniz süpersiniz.. hiçbir siteye girmeme gerek kalmıyor resimler internete düşer düşmez hooop kk'ya vereliniortak.. biz bu new moon resimlerini bi sıraya koyup slayt yapsak eksik sahne olmaz heralde sırnaşık şey bu film kitabın resmen aynısı olcak çook heycanlı delikafadulden

kk farkı datlumşakkıdı

valla canım ben avrupa yakasından oturmakla beraber sanırım anadolu yakası herkes ıcın daha yakın olacagını dusundugum ıcın anadolu yakası olsun dıyorum.

capitol olabilir bence yada kadıköy
en iyi sinema sistemi capitol de ama anadolu yakasında

lyre canım capıtol sınemaları cok kotu ya...salonlarda kucuk.bence bu ısı palladıumda yapalım.efsane salonlar yaa kocaman..birde new moon ıcın ayrıcalıklı salonları olacakmıs dun konustum

daliah sen ne yaptın böyle bittim evde:gitme:banane ya ben filmi biran önce izlemek istiyorummafoldumben

sorma canım ya bırde ben onları koyarken halımı gorecektın :))))

tüm sürü korban olsun:jeyyar::jeyyar:

daliah muhteşem bunlar akannehirakannehir

evet canım sahane sahneler,yok yok yanı fılmdeee oleyyyy

daliah cım valla bayıldım resimlereŞeniz
yanlız şu aro'nun alice'in elini öpüşü çok manidar olmuş gerçekten CADIARZU
bu arada Emily gerçektende tam kafamda oluşturduğum gibi olmuş.
yeni ayın şu ana kadar olan gerek resimler, gerek fragman olsun kitapta okuduğum duygunun aynısını aldım. inş filmin tamamını izlediyimdede fikrim deyişmez.
ayrıca bencede capitol iyi fikir olabilir.şayet ben eyer gelirsem anadolu yakası olmasını isterim.vereliniortak

ya kızlar capıtol olmasın sıneması cok kucukkkkk ne olurrrrrrrrrrrrrrrr

palladium bana uyar bebişim daha önce gitmediğim için bilemedim :kedi:

olurmu tatlım hıc ya oyle demek ıstemedım :gitme: yanlış anladın benı sanırım
yok kızlar ya sız bılırsınız ben herseye uyarım. boyle kocaman olsun kendımızden gecelım ıstedım

olurmu tatlım hıc ya oyle demek ıstemedım :gitme: yanlış anladın benı sanırım
yok kızlar ya sız bılırsınız ben herseye uyarım. boyle kocaman olsun kendımızden gecelım ıstedım

kız de gett asıl sen beni yannış anadın ben sadece fikir sundum bende herşeye uyarım
doğu istemişsin kim kendinden geçmek istemezki :jeyyar:

opuyorumnanaktan

lyre canım capıtol sınemaları cok kotu ya...salonlarda kucuk.bence bu ısı palladıumda yapalım.efsane salonlar yaa kocaman..birde new moon ıcın ayrıcalıklı salonları olacakmıs dun konustum

Sen varya sen bitanesin bitaneopuyorumnanaktan
Korkmama gerek kalmadı icraata geçmiş bile benim canım arkadaşımopuyorumnanaktan

palladium bana uyar bebişim daha önce gitmediğim için bilemedim :kedi:

kız de gett asıl sen beni yannış anadın ben sadece fikir sundum bende herşeye uyarım
doğu istemişsin kim kendinden geçmek istemezki :jeyyar:

opuyorumnanaktan

:roflol::roflol:Allah iyiliğinizi versin yaa:roflol:

canım bu hemen kozyatagı carrefoura yakın atasehir tarafında

Şimdi şöylekikaydirigubbakcemile3
Biz bilmiyoruz ıstanbulu. Ve bende kocaman ve harika bir sinemada seyretmek isterim. Bizede bu yakışır zatenopuyorumnanaktan
Daliahımın sinema konusunda üstüne tanımıyorum, belki bilmiyorsunuz
Sevdiği film olduğu zaman yerinizi ayırttık diye sinemadan daliahımı arıyorlaropuyorumnanaktan
(Harry Potter'da olduğu gibiopuyorumnanaktan)
O yüzden ben sen ne dersin onu yaparım adaşım.
Ayrıca bu tarafta olduğu için ulaşımı çok kolay olacak bize.

adaşım iyi afişe ettin beni Allah canını almasın emi kaydirigubbakcemile3
canım benım ya valla utandım :kedi:
valla kızlar hepberaber olalım bırde herkese uygun yer olsun kafi bana,ki zaten herkes aynı seyı dusunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…