• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

merhaba bende daha düngece izledim bu filmi :kedi: çok bahsedilince merak ettim güzeldi malum nette izledim tv de daha gerçekçi olur sanırım beğendim filmi ama ya o bella da edvard daki gizem ve egzotik yok çok çok basit kalıyo yanında bellada vampir olsa atlasalar ağaçtan ağaca dağ tepelerinde aşk falan bakalım 2. film nasıl olucak ayrıca üstteki fotolar şahane miş

vah daliha posterler harikaopuyorumnanaktan

artık günler geçmiyor :delphin:çıksada izlesek delikafadulden

daliahım erkekin cidden hoş çıkmış, edwardın kollarındaki kıllar mı dedin :asigim:

tucem edfırtın güzel bir ağdaya ihtiyacı var:roflol::roflol: niye dikkat etmiyorlar adam vampir rolü oynuyor kollar amazon ormanı gibi:mymeka::mymeka:

tucem edfırtın güzel bir ağdaya ihtiyacı var:roflol::roflol: niye dikkat etmiyorlar adam vampir rolü oynuyor kollar amazon ormanı gibi:mymeka::mymeka:

yok ezbuzum soğuyamıyorum bu adamdan ben, kıllarıyla da barışığım üstelik :roflol: azrayla ben normal değiliz sanırsam azıcık :kedi: , zira o da daliahın yorumuna çatal bıçakla cevap vermiş cokacimcoookcokacimcoook şeklinde, olanlar olmuş bize sanki :roflol::roflol:

daliahım erkekin cidden hoş çıkmış, edwardın kollarındaki kıllar mı dedin :asigim:

:nazar: :nazar: :nazar: ay nazar degmesın erkekime hihoyyyt

vah daliha posterler harikaopuyorumnanaktan

artık günler geçmiyor :delphin:çıksada izlesek delikafadulden

evet son 51 gün canımcımmm

yok ezbuzum soğuyamıyorum bu adamdan ben, kıllarıyla da barışığım üstelik :roflol: azrayla ben normal değiliz sanırsam azıcık :kedi: , zira o da daliahın yorumuna çatal bıçakla cevap vermiş cokacimcoookcokacimcoook şeklinde, olanlar olmuş bize sanki :roflol::roflol:

ya hep oyle oluyor,ilk basta sana ımkansız derece buyuleyıcı gozuken aşkların ilk perdesi gibi aynen

aaa kızlar daha buyuklerını buldumm

30951127018364d.jpg

349310993665838k.jpg

565610679439368mh.jpg

Ne olmuş bu edward a :kedi: kurt adam olmayamı karar verdi yoksa ,kıllar almış başını gitmiş kaydirigubbakcemile3

daliahım şu kurtlar dehşet yaa jacob da tam ağızlara layık
beğenmeyenler yiğidi öldürün hakkını yemeyin çocuğun çok seksi çooooooook akannehir

Back
X