Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

heyy bende geliodum ist daki sinema toplanmas›na gene unutmuşsunuz beni mafoldumben

HASTASIYIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMM
butun serıyı 2 haftada bıtırdım...bu kadar guzel bır serı hayatımda okumamıstım kızlar ya...
aranızda kıtabını da okuyan mutlaka vardır,ben kıtabı fılmden cok daha etkıleyıcı buldum ama bı de fılmdekı edward tamam yakısıklı ama benım kıtabı okuyunca kafamda canlanan tıp daha farklıydı bılmıyorum sız ne dusunuyorsunuz?
ama dedıgım gıbı ne olursa olsun bu seri M-U-H-T-E-Ş-E-Malkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Biz Edwarda hastayız hasta
Bizim mazoşist aslanımız.
Ve Robert2ında role çok uyduğunu düşünüyoruz..
Gerçi biz önce filmi seyredip kitapları okuduk.
Ama önce kitap sonra film izleyen kuzenlerim hepsi Edwardın tam hayallerindeki gibi olduğunu söylüyor..

Yaa lyrem aşkolsun ben uzaktan gelenleri kast ettim..Tabiki unutmadım daha gelip Şumi'yi sevecektik..
Yani ben yakından değil uzaktan sevecektim tabikaydirigubbakcemile3

Tabi azracım sende gel ..Bak izmir ankara var birde adana olsun..KK'da buluşma oalyına yeni bir anlam getirelim :))

ah mozasist aslanım ahhhh :kedi:
tmm yevrim
sepet sepet yımırta sakın beni unutma delikafadulden
oldu ben sana resmini getiririm :1no2:

iyi cnm benimde sıkılıo
o yüzden
feys te farm life die bi oyun oynuyorum

edward izlenilipte hasta olunmayacak adammı ...
yaşışıklıklım o benım boynum acık gezıyorum bı tenzaha kıstırıp zorla ısıttırcam kendımı...
ayyyyyy özledim filmi izliyim bi kere daha...

bı arkadaşım var dewamlı ona edward dan bahsedıyorum o bana devamlı naadapte şekılde bakıyo du!!!
fılmı ızlettım şimdi oda cullen hayranı ama edwarda değil emmete:)bana sarıp duruyo ıkıncı fılm ne zaman...
ve oğlum jakop a capok dıyooo
devamlı aynı ısımlerı duymaktan artık...

hakkını yemicem
kristen çok tatlı çıkmış özellkle son foto
gözler süper
jacob da herzmn ki gibi çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…