Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Nabersiniz kızlaropuyorumnanaktan
Daliahım sen mi yazdın o yazılarızemuszemus

Yani bana acayip geliyor hala gri volvo'ya çok alışığız. Bella'da kitapta hep edwardın gri volvosu diye bahsediyorya.
Ama önemli değil siyah olsada. Sonuçta filmde bir sürü değişiklik yapılıyor, bu mu etkileyecek, yeterki güzel olsunopuyorumnanaktan

yok be tatlım aynen cevırdım boyle yazıyordu :) superman falan bana ait degil hani :))))

bu trailer süper olmuş yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
süperrrrrrrrrrrrr
20 kasım çabııııııııııık gel yaaaaaaaaa

evet ya aynennnnnnnnn

:))))))) ya heryer twilighter kaynıyor TR dede ama buna sahit oldum yani bugun

gerçekten de ölee
inan bugün 3 film izledim
tamm tür olarak farklı
bn zaten korku filmnden başka film izlemzdiim
alcakarnlığıda vampirli die korku diee aldıım
ama artık film beğenemiyorum ne acııı
twlight dan sonra her film boş artık bana

biz bu seriye başka anlamlar yukledik maalesef azracim...bizim icin bir kitap serisi yada film degil artık..

yani birde su var ben burası haric kimseyle paylasmıyorum bu kadar,dısardan bakan oturaklı realist insan olarak tanıyor beni :)

ama cok hosuma gidiyor kendimi kaptırmakta,cocuklugumda cok guzel gecti,sorunlarımda yok Allaha sukur :)))

biz bu seriye başka anlamlar yukledik maalesef azracim...bizim icin bir kitap serisi yada film degil artık..

yani birde su var ben burası haric kimseyle paylasmıyorum bu kadar,dısardan bakan oturaklı realist insan olarak tanıyor beni :)

ama cok hosuma gidiyor kendimi kaptırmakta,cocuklugumda cok guzel gecti,sorunlarımda yok Allaha sukur :)))

:roflol: :roflol:

cnm ya cok saol döktürmüşsün gene opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Back
X