E
EU2
Ziyaretçi
ama ama ama.... :1no2:şu twilight topiğinden bir kopabilsem okuyacağım akşamları, hep sizin yüzünüzden benneyaptımki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama ama ama.... :1no2:şu twilight topiğinden bir kopabilsem okuyacağım akşamları, hep sizin yüzünüzden benneyaptımki
Annem bu cocugu hic begenmiyor ya.masaustu yaptım evde.sen benım goz zevkimi bozmak zorundamısın dıyorkaydirigubbakcemile3
Jacobu begendi ama kimin kızıyım sengözlerimebaksanabbenim annemde beğenmiyor :))
ya kızlar biz simdi 3-4 sene boyunca hep bu modda mı olacagız?
Bosluk mu kapatıyoruz acaba?
Bence bu twilightcilar ustune bir doktora tezi yazılabilir.nedir bu insanlara bunu yaptıran şeklinde kaydirigubbakcemile3
Jacobu begendi ama kimin kızıyım sengözlerimebaksanab
bizimkiler daha esmer erkek begenıyor bence..:roflol: jacobı göstermedim anneme belki onu beğenir
kellan la robertı beğenmedi hadi robı anladıkta kellanı neden beğenmedi anlayamadım :çok üzgünüm:
valal bu resmi gosterdiysen begenmez tabi kaydirigubbakcemile2
bizimkiler daha esmer erkek begenıyor bence..
valal bu resmi gosterdiysen begenmez tabi kaydirigubbakcemile2
evet bende cok esmer begenmıyorum..evet cnm aynen öyle ama ben sarışın severim her ne kadar benimki de esmer olsa da :jeyyar:
hay koymaz olaydım kız elden gittiiiiiiiii :çok üzgünüm:![]()
benim favorim bu kaydirigubbakcemile3
evet cnm aynen öyle ama ben sarışın severim her ne kadar benimki de esmer olsa da :jeyyar:
birde bunu..burda ne gzuel pamuk gibi cıkmıs..kılsız tuysuz..
![]()
hay koymaz olaydım kız elden gittiiiiiiiii :çok üzgünüm:
galiba dudak fetişi başladı bende kafamçokkarıştı