Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

bu kızın bu bakısına dikkat edin kızlar.tanıdık degil mi..tum filmde bu bakıs ıle baktı hatun..bu bakıs ıle tum filmi goturdu yani..

bu kızın bu bakısına dikkat edin kızlar.tanıdık degil mi..tum filmde bu bakıs ıle baktı hatun..bu bakıs ıle tum filmi goturdu yani..

haklıısn aynı bakışlar... tüm film bu bakışlar ve dudaklarını kemirmesiyle geçti
ama bence bella karakteri için uygun hareketlerdi :)

alice gerçekten çok güzel ya, filmdeki tarzı da çok şekerdi zaten :)
evet ya bebek gibi bir kız canım..

haklıısn aynı bakışlar... tüm film bu bakışlar ve dudaklarını kemirmesiyle geçti
ama bence bella karakteri için uygun hareketlerdi :)
kesinlikle.ama sanırım bu kızın bu bakısı hep boyle..yani filme ozel degil sanırsam.

hatun göz kırpıştırdı durdu filmde, bir de dediğiniz gibi dudaklarını kemirdi devamlı, sevmiyorum onu işte lülülülülülü

daliahın yolladığı gençlik fotolarını gördünüz mü
tam bir kabus ordaaaa
koltuk altlarına bakmak bile midemi bulandırıyor

ya bu arada ben jasperın eclipse'de asker olduğunu, savaşçı bir karakter olduğunu öğrenince çok şaşırdım, filmdeki en oturmamış karakter seçiyorum kendisini.

ya bu arada ben jasperın eclipse'de asker olduğunu, savaşçı bir karakter olduğunu öğrenince çok şaşırdım, filmdeki en oturmamış karakter seçiyorum kendisini.
jasperi fazla gostermedı ama tatlım belki ilerde profili degişir.

kendi içinde savaşı buyuktu belkide ondan oyleydi.dogumgununde bellaya saldırırken gormek lazım birde onuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…