Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

30591_449277984504_170916809504_5652077_658004_n.jpg

jasperın insan hali

Seyretmeyeceğim dedim ama gene seyrettim :)
Yine bir sürü şey gördüm tutulmaya dair..Yeni ay gibi bununda sihrini kaçırmam inşallah..

kızlar mumkunse sabah koydugum videou ızlemeyın..
neden mı?

bu zaman kadar gordugunuz gormedıgınız tum klipler yuksek kalıtede bu vıdeoda..

ama izlemeyin..benim hevesim kaçtı..yine ergen filmi..yine ergen filmi..yine yüzeysel...

30 haziranda adana da gösterimde
ve bn dayanamayıp (3 temmuzda adana tutulma buluşmasıvar çünkü) izlicem :lepi:

neden mı?

ama izlemeyin..benim hevesim kaçtı..yine ergen filmi..yine ergen filmi..yine yüzeysel...

Bişey demek şstemedim donutçum ama maalesef aynı fikirdeyimmafoldumben

ya bu rosalie ne kadar çirkin bi kız
Allahtan kitapta güzelliğine söylicek söz bile bulamıyolar bi de çirkin olsaydı nasıl bi tip çıkardı karşımıza hiç merak etmiyorum
saçlar sapsarı kaşlar simsiyah tip ofsayt o kadar çıtır varken bu kızı nasıl seçmişler anlamış değilim

Twilight uzayacak

İki film olarak yayınlanacağı açıklanan The Twilight Saga: Breaking Dawn filminin ilki 18 Kasım 2011'de sinemalarda olacak.

Fırtınalar estiren Twilight serisinin son filmi Breaking Dawn'ı Oscar ödüllü yönetmen Bill Condon yönetecek. Ayrıca Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Charlie Swan rolüyle Billy Burke ve diğer Cullen ailesi üyeleri Carlisle rolüyle Peter Facinelli, Esme rolüyle Elizabeth Reaser, Jasper rolüyle Jackson Rathbone, Rosalie rolüyle Nikki Reed, Alice rolüyle Ashley Greene ve Emmet rolüyle Kellan Lutz rol alacak.

Film yazar Stephenie Meyer'in Twilight Serisi'nin dördüncü romanını konu alıyor, senaryo Melissa Rosenberg ve Wyck Godfrey tarafından yazılıyor. The Twilight Saga: Breaking Dawn çekimleri sonbaharda başlayacak.

The Twilight Saga: Breaking Dawn milyonları kendine bağlayan destansı aşk hikayesinin bütün sırlarını ve gizemlerini aydınlatacak.

Serinin üçüncü filmi The Twilight Saga: Eclipse 30 Haziran 2010'da vizyona girecek

Twilight uzayacak

İki film olarak yayınlanacağı açıklanan The Twilight Saga: Breaking Dawn filminin ilki 18 Kasım 2011'de sinemalarda olacak.

Fırtınalar estiren Twilight serisinin son filmi Breaking Dawn'ı Oscar ödüllü yönetmen Bill Condon yönetecek. Ayrıca Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Charlie Swan rolüyle Billy Burke ve diğer Cullen ailesi üyeleri Carlisle rolüyle Peter Facinelli, Esme rolüyle Elizabeth Reaser, Jasper rolüyle Jackson Rathbone, Rosalie rolüyle Nikki Reed, Alice rolüyle Ashley Greene ve Emmet rolüyle Kellan Lutz rol alacak.

Film yazar Stephenie Meyer'in Twilight Serisi'nin dördüncü romanını konu alıyor, senaryo Melissa Rosenberg ve Wyck Godfrey tarafından yazılıyor. The Twilight Saga: Breaking Dawn çekimleri sonbaharda başlayacak.

The Twilight Saga: Breaking Dawn milyonları kendine bağlayan destansı aşk hikayesinin bütün sırlarını ve gizemlerini aydınlatacak.

Serinin üçüncü filmi The Twilight Saga: Eclipse 30 Haziran 2010'da vizyona girecek

delikafaduldendelikafadulden
bir buçuk senevar

neden mı?

ayy allahtan gördümde izlemedim olumunekankayizsmile

su anda Tutulmanın soundtrackını dınlıorum kızlar :) Howard Shore Jacoba ozel bır parca yapmıs :asigim:

X