- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
canım burdakıler degıl mı? gordum anım.Allah mutlu mesut etsin
Evet burdakilerdi donutçumopuyorumnanaktan Amin hepimizi inşallahopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım burdakıler degıl mı? gordum anım.Allah mutlu mesut etsin
Evet burdakilerdi donutçumopuyorumnanaktan Amin hepimizi inşallahopuyorumnanaktan
burdayım ben azram, arada gelip yazılı yoklama alıyorum burda mısınız diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kuma mı :dilcikar:yok donutum gördüm hatta yorum bile yaptım
beğenmediğimi sölemiştm
iştim
şimdi görmeyenler için ekldim
saol cnm bnm hereşy için
sonradan geldin ama favorim oldun :jeyyar:
nehir ezbuz baileys gülçin tuce lyre dids nerdsnz kızlar:a015:
gelinde eski sohbetlerimizi yapalım:çok üzgünüm:
tamm tamam kuma olarak kabul ediyorum sizlerizemuszemus
hoşgeldin canım, iyi ki geldin :1hug:ah canım tesekkur ederım bende sayende hıc yabancılık cekmedim kaydirigubbakcemile5
yüzük gerçekten feci ucuz duruyor ya :sinifsinif: bella'ya çok bile gerçi :roflol:Aaaaa bende beğenmedim yüzüğü
Geçen donutçum eklediğinde hiç dikkatimi çekmemiş hakikaten ben onu kutu sanıyordumaklinialirimsmile
Bu mu yani 100 yıllık yüzük, hiç benzemiyor evlilik yüzüğüne, 1 liralık yüzüklere benziyor:roflol:
Bu arada donutçum trailerı tekrardan geniş genilş izledim, böyle çok daha güzel olmuş teşekkürler:içelim:
Bak ben geldim azracımvereliniortak
Tünaydın kızlarr ,nasılsınız ? zemuszemus
Edfırtımm opuyorumnanaktan
tesekkurler tucecım
:1hug:
iyiyiz canım, sen nasılsın gamyoncuiremsu
Bende iyiyim tuce cimm kaydirigubbakcemile5 edfırtımla mutlu mesutuz lülülülülülüsırnaşık şey
rüyalarda mı buluşuyorsunuz yine eskisi gibi :roflol:
kaydirigubbakcemile3 yok tucecimm her yerde lülülülülülüŞeniz
tanımadığın kişilerle her yerde buluşma kıs :roflol::1hug:
dondurma reklamı :icecream:
ustunde jacob yazıor,mesajı verıor,dondurma gibi cocuk ye ye bitmez :asigim:
Ayyy yabancı olurmu tuce yaa alsanaalsanasmile edfırtım hayatımın aşku biricük wampirim benimŞeniz :asigim:
sogukla soguk olmaz:)
nehir ezbuz baileys gülçin tuce lyre dids nerdsnz kızlar:a015:
gelinde eski sohbetlerimizi yapalım:çok üzgünüm:
tamm tamam kuma olarak kabul ediyorum sizlerizemuszemus