Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Bel Amide cok hos olacak,Robu sıfırdan zenginlige ulastıran serseri hırslı kadınları basamak olarak kullanan bırı olacak gorecegiz,cok heyecanlanıyorum bennnnn

200901_taylor-lautner-twilight-sequel.jpg
taylor-lautner-swift-valentines.jpg
taylor-lautner-guns-new-moon.jpg
taylor_lautner.jpg
101zmz.jpg
001.jpg
taylor-lautner-gym.jpg

her iki videoda çok güzel
edwardemda evt var değişklik bnce ama asıl değişiklik jake de ve bellada var
dahada yakışıklı ve güzel oluyorlar
ikinci videoda ise
ing yok ama
anladığım yada kitaptan hatrladığım kadarıyla
ed bellaya mıke erkek arkadaşın olsa ve parmağın kesilse orda en fazla yarabandı bulamaz ve seni acile götürürler seni öldürmeye çalışmazlar gbi konuşuyor
bellada dur deyip
bnide sizden biri yap dior
allah allah nasıl da atıyorum
senn ing vardır donutcum öle mi konuşuyorlar:KK70:

bella: say something...
edward: what do you want me to say?...
bella: that i am a total clutz but it's ok... things will go back to normal...
edward: normal people get paper cuts... if you had a normal party... it would come down to a band aid... if i were a normal boyfriend, i wouldn't have to fight the urge to kill you
bella: stop!... i don't want normal... I want you...

bella:birsey soyle
edward:ne soylememi istiyorsun
bella:tamamen aptallastım ama sorun yok,hersey normale donecek
edward: normal ınsanlar elini kagıtla keser.normal bir partin olsaydı,bu bir yara bandı yardımına donusurdu.ben normal bır erkek arkadas olsaydım seni öldürülmekten kurtarmak ıcın savasmazdım.
bella: sus,ben normal birini istemiyorum,seni istiyorum

Alacakaranlık Efsanesi'ni Gus Van Sant mı Yönetecek?

Filmi kim yönetecek dedikoduları devam ediyor.

(17 Mart 2010)
Entertainment Weekly'nin haberine göre, yönetmen Gus Van Sant, Alacakaranlık Efsanesi:Şafak Vakti filminin yönetmeni olacağı konuşulan isimlerden biri. Başka isimler de zikredilmiyor değil, mesela Bill Condon veya Sofia Coppola. Summit Entertainment şirketi, son kitabı iki ayrı film olarak çekmeyi planlıyor.

Melissa Rosenberg senaryoyu yazmayı bitirmeden hiçbir şey belli olmayacak gbi gözüküyor. Van Sant filme sanatsal ve garip bir açı getirebilir, Coppola duygusal içeriği öne çıkarabilir, Condon ise filmi biz müzikale çevirebilir şeklinde konuşmalar sürüyor.

İki ana karakter Robert Pattinson ve Kristin Stewart'ın ise, bu filmden önce sırada başka projeleri var. Herşeyden önce Eclipse bu yıl Amerika'da Temmuz'da Imax teknolojisiyle vizyonda olacak.

X