Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

evet yaa şafak vaktindeki doğum sahnesi, yeni bella o sahneleri güzel çekmeleri lazım tabi birde balayı aklinialirimsmile
sabırsızlanıyorummmmm neyse az kaldı sayılır

evt onu unuttum :1ninca: yalnız her anı müthiş bir kitaptı
jacob&reneesme yi de çok merak ediyorummmm

Hele şükür izledim New Moon'u :tomato:

Tabiki kitap kadar iyi olmamış ama ilk filmden daha iyi olduğu kesin. Ben yapımcıların vs. kitapları okumadıklarını düşünmeye
başladım CADIARZU

Herşeye rağmen kitabı görsel olarak yaşamak güzeldi :asigim:

3. filmdeki eski victoria deilmi çok benzio ama ohaoldumsmile

[Monique Lhuillier’ın tasarımı deniz kızı imajından ve dantellerle süslenmiş.

Erin Fetherston’ın tasarımı kabarık omuzlar ve dantel büstüyerden oluşuyor. Vücut kısmı tül ve dantelden iki katlı.

Max Azria klasik bir model yaratmış. Gelinlik uzun kollu, yüksek yakalı ve omuzlar dantelli

Prabal Gurung’un yarattığı gelinlik en modern görünümlü olanı. Sırtı oldukça açık ve kırmızı süslemelerden oluşuyor.

Lela Rose tasasımında yarattığı beyaz gelinliğin arkadan görünümüne odaklanmış. Ün tarafı gayet basit olan bu gelinlik arka tarafta toplanıyor.

Christian Siriano’un üç kattan oluşan tasarımı dantel büstiyer, yüksek fırfırlı yaka ve omuzların düştüğü bir modelden oluşuyor.

Badgley Mischka’nın modeli ise klasik detaylardan oluşan bir gelinlik. Uzun kollu ve yakası düğmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…