Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

ed :asigim:
bn sonuna kadar ölüme kadar edciyim beeee:lepi:

Son düzenleme:
hem de nasıl canım :kedi: şubat ayından beri burda kızlarla hergün edfırtı konuştuk biz opuyorumnanaktan gerçi onlar yeni ay'ı izleyince jacob'cı oldular hihoyyyt sen hoşgeldin aramıza livim :1hug:

ben olmadım ama :umursamaz:

hem de nasıl canım :kedi: şubat ayından beri burda kızlarla hergün edfırtı konuştuk biz opuyorumnanaktan gerçi onlar yeni ay'ı izleyince jacob'cı oldular hihoyyyt sen hoşgeldin aramıza livim :1hug:

nehircim hosbulduk cnm

tucem galiba herkes jocob 'un fiziginden ve dövmesinden etkilenmiş olmalı =) ed çok karizma adam aaah aaah

amanıııınnn tüm kellancılar, jacobcular tekrar edfırtıma yanaşmış bayanssulusmile, olsun bee, çok paylaşımcı hissediyorum bu aralar, toplaşın edfırtımın etrafına opuyorumnanaktan

amanıııınnn tüm kellancılar, jacobcular tekrar edfırtıma yanaşmış bayanssulusmile, olsun bee, çok paylaşımcı hissediyorum bu aralar, toplaşın edfırtımın etrafına opuyorumnanaktan

Kellan kellan ben edfırt istemiyom tucem yaboshayallersmileboshayallersmile

jacob bize gore degil kızlar ya çok küçük daha bebek bebek =)

ed tam bize göre :asigim:
evet evet ağzımıza layık tam :kedi::asigim:

tuceem bn herzmn edciydiim anam
oy hemşerim doğru, sen bir an bile edden vazgeçmedin benim gibi olumunekankayizsmile

Kellan kellan ben edfırt istemiyom tucem yaboshayallersmileboshayallersmile

cemreeeeemmm bu hoşuma gitti işteee delikafaduldenkaydirigubbakcemile2

evet evet ağzımıza layık tam :kedi::asigim:

oy hemşerim doğru, sen bir an bile edden vazgeçmedin benim gibi olumunekankayizsmile

cemreeeeemmm bu hoşuma gitti işteee delikafaduldenkaydirigubbakcemile2

boshayallersmile kaydirigubbakcemile3

işte benim 1 numaralı kumam opuyorumnanaktan
ed 1 numara ama kellanımdan da vazgeçemiyciiiiiim o da benim :kedi:

003.jpg
:kedi:boshayallersmile

Back