Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

şafak vaktini okudun mu komple umarım erken farketmişsindirkaydirigubbakcemile3

yok erken fark edemedim :lepi: 4. kitap komple bitti sonra diğer kitaba döndüğümde aslında bitirdiğimin 4. kitap olduğunu çıkardım :roflol:

ama ben bişey sorcam :uhm:

şimdi eğer bendeki kitapta yanlış yazmıyor ise ben Bella nın doğum gününü 30 eylül biliyorum ve 3. kitapta Bella burcunu başak diyor :bbo:
30 eylül terazi burcu olmuyormu yahu :bbo: ben gibi burçlara düşkün biri yanlış mı yapar

belki önemsiz ama acayip takıntım vardır böyle şeylere

slm kızlar uzun zamandır gelemedim hihoyyyt
bu filmi sizlerle sancılana sancılana bekledim ama daha geçen gün netten izledim :roflol:
vaktim olmadığından gidememiştimzemuszemus
hayal kırıklığına uğradım cidden CADIARZU

1927.jpg

1937.jpg

miriba ed bana dün gece harıka seyler yasattı...
bu taklitçiler de bız edleydik deyip duruyolar..
boz ayı avladık gece naber..
lülülülülülü

yok erken fark edemedim :lepi: 4. kitap komple bitti sonra diğer kitaba döndüğümde aslında bitirdiğimin 4. kitap olduğunu çıkardım :roflol:

ama ben bişey sorcam :uhm:

şimdi eğer bendeki kitapta yanlış yazmıyor ise ben Bella nın doğum gününü 30 eylül biliyorum ve 3. kitapta Bella burcunu başak diyor :bbo:
30 eylül terazi burcu olmuyormu yahu :bbo: ben gibi burçlara düşkün biri yanlış mı yapar

belki önemsiz ama acayip takıntım vardır böyle şeylere
Canım o aslında 30 eylül değil,13 eylül.Bu hata tamamen çeviriden kaynaklanıyor.kaydirigubbakcemile4

yılın son günü güzel olsun kızlar günaydın

twilight aileme bol edwardlı,kellanlı,jacoblı, bellalı, mutlu,sağlıklı,huzurlu ve aşk dolu güzel bir yıl dilerim opuyorumnanaktan

yılın son günü güzel olsun kızlar günaydın

twilight aileme bol edwardlı,kellanlı,jacoblı, bellalı, mutlu,sağlıklı,huzurlu ve aşk dolu güzel bir yıl dilerim opuyorumnanaktan

günaydınn
seninde yeni yılın kutlu olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ömrümüzün en özel yılı olsun bu yıl...
sağlık versin size huzur versin mutluluk versin para versin...
2010 size rüyalarınızı versin..
mutlu yıllara...
hepimizin yeni yılı kutlu olsun...

♥ Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Mutlu yıllar...

tabi bnm dileğim ed bnm olsun :asigim:

Canım o aslında 30 eylül değil,13 eylül.Bu hata tamamen çeviriden kaynaklanıyor.kaydirigubbakcemile4

ah birisi sorumu cevapladığı için memnun oldum
30 eylül olmasını tercih ederdim
deeermişim kaydirigubbakcemile3
çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan

hepimize hayırlı seneler diliyorum

Back