NİLBERAAAAAAA......
bırak yakubumun (!) peşini..... kötükedihüso
yakuuuuuuuuup Şeniz:asigim:
o benim nan yter artık sizin yüzünüzden bende fan olducam haaa.......zemuszemuszemuszemus
benim bitek sevdiğim var oda taaaa İzmir lerdekaydirigubbakcemile3
yakup kim yaben bir şey kaçırdım sanki
nihayet izleyebildim, edward giderek daha hüzünlü, daha acılı bir vampire dönüşecek atık, yine de gözlerimi alamıyorum şahsen kendisinden :kedi:
tucem jacobımı beğenmedin mi yahu mafoldumben
nasıl buldun filmi genel olarak :hulya:
kaydirigubbakcemile3 günleri bıraktın saatleri de mi sayıyosun
ay nolcak bizim bu halimiz
ömrümüzü çürüttü bu seriiiiiiiiiiii
günaydın bu arada cullensss
bugün gazetede kellanımın haberi vardı calvin klein'in yeni yüzü olmuş kendisi
iç çamaşırı mankeni olucekmişşşş:kedi:
sabırsızlıkla bekliyorum fotoğraflarını cokacimcoook
Oyy oyyy oyyy az önce izledim de hemen yazayım dedim
Ayrılıktan sonra bella'nın hali ağlayarak uyanması acayip sarsıcı olmuştu.
Şimdi kitabı okuyanlara soruyorum : Bayanlar bunun sonu nasıl olacak
vampir olacak mı bella ve aşkları ne olacak????gamyoncuiremsu
cocukları bilem olacak :kedi:
olmaaaaaazzzzz kaydirigubbakcemile3 en sonunu söyledim sayılır kuzum daha ne diyeyim kaydirigubbakcemile3Anlat anlat anlat anlat hadiiiiiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.
Tuçem izledin demek sonunda:sm_cool:
Aynen katılıyorum sana. Ayrılık sahnesi benimde beklediğim kadar hüzünlü değildi.
Zaten ayrılık sahnesinin tamını izlemiştim daha filmden haftalar önce. Ben fazlası sinemada olur demiştim ama olmadı maalesef.
Ve aynı şekilde Bella'nın kabuslarından çığlık çığlığa uyanması çok daha etkileyiciydi duygusal olarak..
Ama evet ne olursa olsun Bella'nın iç konuşmaları ve duygularından ibaret olan bir kitabı çok güzel bir şekilde aktardılar perdeye. Bu açıdan çok güzeldi..
DVD'si çıkınca orcinalindende seyredersin canımm ozaman daha çok zevk alırsın eminim ki
Baileysim demek Kellan CK yüzü olmuş hemde iç çamaşırı hımm ilginç:roflol:
Gülçinim daha dur bak kaç gün var diyorlar..
Zaten azracım burdan sayıyor, daliahımda msn de iletisinden sayıyor tutulmayı :))
Yeni gelen arkidişler hoşgelmişler..
Nilberacım sanada bulaştırdı demek azra :roflol:
Tuçem izledin demek sonunda:sm_cool:
Aynen katılıyorum sana. Ayrılık sahnesi benimde beklediğim kadar hüzünlü değildi.
Zaten ayrılık sahnesinin tamını izlemiştim daha filmden haftalar önce. Ben fazlası sinemada olur demiştim ama olmadı maalesef.
Ve aynı şekilde Bella'nın kabuslarından çığlık çığlığa uyanması çok daha etkileyiciydi duygusal olarak..
Ama evet ne olursa olsun Bella'nın iç konuşmaları ve duygularından ibaret olan bir kitabı çok güzel bir şekilde aktardılar perdeye. Bu açıdan çok güzeldi..
DVD'si çıkınca orcinalindende seyredersin canımm ozaman daha çok zevk alırsın eminim ki
Baileysim demek Kellan CK yüzü olmuş hemde iç çamaşırı hımm ilginç:roflol:
Gülçinim daha dur bak kaç gün var diyorlar..
Zaten azracım burdan sayıyor, daliahımda msn de iletisinden sayıyor tutulmayı :))
Yeni gelen arkidişler hoşgelmişler..
Nilberacım sanada bulaştırdı demek azra :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?