Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

NİLBERAAAAAAA......
bırak yakubumun (!) peşini..... kötükedihüso
yakuuuuuuuuup Şeniz:asigim:
o benim nan yter artık sizin yüzünüzden bende fan olducam haaa.......zemuszemuszemuszemus

NİLBERAAAAAAA......
bırak yakubumun (!) peşini..... kötükedihüso
yakuuuuuuuuup Şeniz:asigim:
o benim nan yter artık sizin yüzünüzden bende fan olducam haaa.......zemuszemuszemuszemus

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
carlies neyine yetmio nilberaaa:oklava:
yakup escapencokacimcoook(daliah duymasınÇok üzgünüm çoook)
ed bnm :asigim:

nihayet izleyebildim, edward giderek daha hüzünlü, daha acılı bir vampire dönüşecek atık, yine de gözlerimi alamıyorum şahsen kendisinden :kedi:

nihayet izleyebildim, edward giderek daha hüzünlü, daha acılı bir vampire dönüşecek atık, yine de gözlerimi alamıyorum şahsen kendisinden :kedi:

tucem jacobımı beğenmedin mi yahu mafoldumben
nasıl buldun filmi genel olarak :hulya:

tucem jacobımı beğenmedin mi yahu mafoldumben
nasıl buldun filmi genel olarak :hulya:

BaiLeySim ya, jacobın vücut şahane ama çok bi küçük geliyo bana o yaşı dolayısıyla:kedi: ama edfırtımın vicudu sıska da olsa kendisi pek tatluu :asigim:
bu arada herkes jacob fanı olmuş, edim de bana kalmış gibime geliyor :kedi:

filmi sinemada izlemediğim, bulduğum kopya da gayet kalitesiz olduğu için kalitesine bir şey diyemiyorum; ama ilk filme fark atıyor kesinlikle, bella'nın edward'ı hayal ettiği sahnelerin daha güzel vurgulanmasını beklerdim, daha hoş şeyler yapabilirlerdi belki (bella'nın hayalindeki edward sopa gibi durup yapma falan diyor ya; arada başka jestler eklense daha güzel olurdu bence). volturilerin hepsini ayrı ayrı çok beğendim, kurt klanını da kesinlikle beğendim; bir de ayrılık sahnesinde çok daha üzülürüm sanmıştım ama bella'nın kabuslar görüp bağırarak uyandığı sahneler bile daha çok etkiledi beni nedense kafamçokkarıştı yani kitapta yaşadığım şeyi yaşadım; ayrılık sırasında bellanın yaşadıklarını iyi verdiklerini düşünüyorum, beğendim yani genel olarak canım benim :asigim:

kaydirigubbakcemile3 günleri bıraktın saatleri de mi sayıyosun
ay nolcak bizim bu halimiz
ömrümüzü çürüttü bu seriiiiiiiiiiii

günaydın bu arada cullensss

bugün gazetede kellanımın haberi vardı calvin klein'in yeni yüzü olmuş kendisi
iç çamaşırı mankeni olucekmişşşş:kedi:
sabırsızlıkla bekliyorum fotoğraflarını cokacimcoook

:jeyyar:delikafadulden

kellan benim:dilcikar:

Oyy oyyy oyyy az önce izledim de hemen yazayım dedim

Ayrılıktan sonra bella'nın hali ağlayarak uyanması acayip sarsıcı olmuştu.

Şimdi kitabı okuyanlara soruyorum : Bayanlar bunun sonu nasıl olacak

vampir olacak mı bella ve aşkları ne olacak????gamyoncuiremsu

Oyy oyyy oyyy az önce izledim de hemen yazayım dedim

Ayrılıktan sonra bella'nın hali ağlayarak uyanması acayip sarsıcı olmuştu.

Şimdi kitabı okuyanlara soruyorum : Bayanlar bunun sonu nasıl olacak

vampir olacak mı bella ve aşkları ne olacak????gamyoncuiremsu

cocukları bilem olacak :kedi:

slm slm slm kızlar

bende katıldım aranıza :)

ve hikayemi size şöylece kısa bir şekilde özetleyim :)
alacakaranlık filmini sürekli duyuyordum ve filmin bir kitap serisinden geldiğini biliyordum
ayrıyeten burda avatarlarda ve imzalarda görüp merak ediyordum

geçenlerde tasadüfen kardeşim hangi filmi izleyelim dedi, birkaç film saydı
ve dedim ki alacakaranlığı izleyelim :)

filmi izlerken nutkum tutuldu delikafadulden
bende böyle aşk istiyorum böyle (buradaki bir arkadaşı ndediği gibi) vampir sevgili istiyorum diye coştum :)
sonra hemen kitaplarını buldum ve okumaya başladım şu an 3. kitabı bitirmek üzereyim
çok çok güzel bir aşk hele Bella karakterine hayranım
Erward filmde yakışklı çocuk iyi bir aşık ama kitapla anlatılan tasvirle tam anlamıyla istediğim profili çiziyor diyemicem (bana göre bir zayıf karakterli biri gibi) Bella daha baskın bir karakter
yanlış anlaşılmak istemem, hayranıyım Edward ın ama böyle bir aşık isterlermisin deseler hayır derim, üstünü çizmek istediğim nokta karakterle ilgili

ama şöyle bir kıyaslama yapacak olursam Jacop mu Edward mı?
elbetteki Edward :lepi:

şimdi ben neler yazmışsınız bu konu ile ilgili onlara bi göz atıcam :)

Tuçem izledin demek sonunda:sm_cool:

Aynen katılıyorum sana. Ayrılık sahnesi benimde beklediğim kadar hüzünlü değildi.
Zaten ayrılık sahnesinin tamını izlemiştim daha filmden haftalar önce. Ben fazlası sinemada olur demiştim ama olmadı maalesef.

Ve aynı şekilde Bella'nın kabuslarından çığlık çığlığa uyanması çok daha etkileyiciydi duygusal olarak..

Ama evet ne olursa olsun Bella'nın iç konuşmaları ve duygularından ibaret olan bir kitabı çok güzel bir şekilde aktardılar perdeye. Bu açıdan çok güzeldi..

DVD'si çıkınca orcinalindende seyredersin canımm ozaman daha çok zevk alırsın eminim ki

Baileysim demek Kellan CK yüzü olmuş hemde iç çamaşırı hımm ilginç:roflol:

Gülçinim daha dur bak kaç gün var diyorlar..

Zaten azracım burdan sayıyor, daliahımda msn de iletisinden sayıyor tutulmayı :))

Yeni gelen arkidişler hoşgelmişler..
Nilberacım sanada bulaştırdı demek azra :roflol:

Anlat anlat anlat anlat hadiiiiiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktana.s.
olmaaaaaazzzzz kaydirigubbakcemile3 en sonunu söyledim sayılır kuzum daha ne diyeyim kaydirigubbakcemile3

Aynen katılıyorum sana. Ayrılık sahnesi benimde beklediğim kadar hüzünlü değildi.
Zaten ayrılık sahnesinin tamını izlemiştim daha filmden haftalar önce. Ben fazlası sinemada olur demiştim ama olmadı maalesef.

Ve aynı şekilde Bella'nın kabuslarından çığlık çığlığa uyanması çok daha etkileyiciydi duygusal olarak..

Ama evet ne olursa olsun Bella'nın iç konuşmaları ve duygularından ibaret olan bir kitabı çok güzel bir şekilde aktardılar perdeye. Bu açıdan çok güzeldi..

DVD'si çıkınca orcinalindende seyredersin canımm ozaman daha çok zevk alırsın eminim ki

Zaten azracım burdan sayıyor, daliahımda msn de iletisinden sayıyor tutulmayı :))

nehirim izledim evet, hatta sonra tekrar izledim :kedi: bu filmde herkes jacob'a aşık olmuş ya ben bu edward'dan alamadım gözümü nedense yine :utangac:, karizmasından bir şeyler eksilmiş kesinlikle ama robert pattinson diyorum başka bir şey demiyorum :asigim:

Bu arada CK Kellan'dan uygun seçim bulamazdı sanırım opuyorumnanaktan

evet bitanem banada bulaştı rüyalarımada girdiler kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3​

Back