Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

Ben de düştüm arkadaşlar Twilight (Alacakaranlık) fanatikleri arasına.:teytey:Henüz yeniyim,1 ay oldu keşfedeli.Ama hızlı başladım,2 filmide seyrettim 2 şer kez.Sonra kitaplara sardım,filmleri izledim diye tutulma/ Eclipse'den başladım sonrada şafak vaktini/Breaking Down okudum ama,burdaki yorumları okuyunca birinci kitabıda okumaya karar verdim.Şimdi sabırsızlıkla yeni filmi bekliyorum,mayıs gibi vizyona girer diyorlar.

iyiyim azram teşekkür ederim sen nasılsın hayırlı cumalar canım sanada opuyorumnanaktan

aramıza hoşgeldin canım tabi ilk 2 kitabı okumadan olmaz
sadece ilk kitabı değil yeni ayı da unutma

cullen ailesi merhabaaalllrrr

ben de tutulmayı aldım netten 7 tl yee:))))))

şimdi alacakaranlığı da indirdim pc den okuyacam yeni ayı da indireceğim aynen

ben ikikere izledim yinede doymadım. cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook birincisini ayın 21de cumartesi günü ikincisinide eşim muratla:teytey: bayramın 3. günü izledim.kaydirigubbakcemile5 çokkk begendimm.ses ve müzikler harikaydı. hemen hemen tüm konular işlenmiş.ancak alice ve bellanın italyaya gelişi ışık hızı gibiydi.o sahne çok kısa kalmışş gibiydi.:1no2: ama ben herşeyi çok begendim a.s. .en çokda jacopun kurda dönüşmesi arkadaşına saldırması ve jasperin bellanın üzerine uçma sahnesi :) edwardın tüm sahneleri:asigim::asigim::asigim:

Şiddetle başlayan hazlar,şiddetle son bulurlar
senağlamamafoldumbensenağlamamafoldumbenşutarafagitti​

bnde koycaktım bunu sonra benimkini daha çok beğendim :jeyyar:

tuçeden haber varmı yaws

kuzular istanbul-tuzla kısa dönem çıktı turkbayragi, cumartesi beraber tuzlaya bırakıcaz eşimi :gitme:

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: allahım çok sevindim hayırlısı ile sağ salim gider gelir inş :Saruboceq:
zemuszemus zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…