- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.619
- 773
- 39
kuzular istanbul-tuzla kısa dönem çıktı turkbayragi, cumartesi beraber tuzlaya bırakıcaz eşimi :gitme:
gözünaydın tuceemturkbayragi
uzak değil dimii sana
allah kavuştursun:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kuzular istanbul-tuzla kısa dönem çıktı turkbayragi, cumartesi beraber tuzlaya bırakıcaz eşimi :gitme:
Ben de düştüm arkadaşlar Twilight (Alacakaranlık) fanatikleri arasına.:teytey:Henüz yeniyim,1 ay oldu keşfedeli.Ama hızlı başladım,2 filmide seyrettim 2 şer kez.Sonra kitaplara sardım,filmleri izledim diye tutulma/ Eclipse'den başladım sonrada şafak vaktini/Breaking Down okudum ama,burdaki yorumları okuyunca birinci kitabıda okumaya karar verdim.Şimdi sabırsızlıkla yeni filmi bekliyorum,mayıs gibi vizyona girer diyorlar.
![]()
bn bundan istiyorum:jeyyar: :kedi:
http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphoto...0596645159_100000226566759_9206_2948465_n.jpg