ben yeni aya gittmi
tam anlamı ile fekaletti
gittiğime bin pişman oldum,boşuna para verdim
ben heyecan,macera,adrenalin,ürkütücü ,görsel efekti fazla bir film bekliyordum
karşıma gele gele aşk filmi geldi..aslında tamda aşk filmi değildi ya yani romantizm falan da yoktu
sadece salak bir kız ,onu terkeden vampir sevgilisi ,kızın eyvah eyvah ne yapacam halleri ...çok ama çok ağır ilerleyen bir filmdi..fragmana kandım gittim ama toplasanız 2-3 kere , toplamdada birkaç dk kurt adamı gördüm o kadar....yani film vampir filmi ama olan biten yok kısacası....konu olarak çok ama çok zayıf buldum filmi....dediğim gibi aşk filmi izlemek istiyorsanız buyurun gidin...gerçi esas olan dediğim gibi ortalıklarda yo..kız platonik aşık
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenyok nette yarısına kadar izledim
ama sonra adanaya gittik m1 de 19.00 seansına girdim
izledim
ahh jacob ahh
içim parçalandı gitme bella yalvarırırm derkenn
edvırtta ne çelimsiz ne zayıf tı
sanırım aşk ve ayrılık acısından bu haldeydi
sevdim filmi ama
eksik bişielr vardı bilemiyorum
kurtların sahnesi süperdi
jacob harikaydı
her belllaya yaklaştıgında ben heyecanlandım kaydirigubbakcemile3
alice yapmacık demiştiniz bana öle gelmedi.. güzeldi
bide sonuu çokk basitti ne bilim
böyle ummuyordum sonunu
kızın platonik aşkımı:1shok:ben yeni aya gittmi
tam anlamı ile fekaletti
gittiğime bin pişman oldum,boşuna para verdim
ben heyecan,macera,adrenalin,ürkütücü ,görsel efekti fazla bir film bekliyordum
karşıma gele gele aşk filmi geldi..aslında tamda aşk filmi değildi ya yani romantizm falan da yoktu
sadece salak bir kız ,onu terkeden vampir sevgilisi ,kızın eyvah eyvah ne yapacam halleri ...çok ama çok ağır ilerleyen bir filmdi..fragmana kandım gittim ama toplasanız 2-3 kere , toplamdada birkaç dk kurt adamı gördüm o kadar....yani film vampir filmi ama olan biten yok kısacası....konu olarak çok ama çok zayıf buldum filmi....dediğim gibi aşk filmi izlemek istiyorsanız buyurun gidin...gerçi esas olan dediğim gibi ortalıklarda yo..kız platonik aşık
evt kitaptaki ayrıntıyı burda beklememiz doğal olanı zaten kitap 440 sayfdakitapta ki kadar ayrıntılı değildi ama gene de çok güzeldijacob olağanüstü yakışıklıydı..edward zatenn eridimm bittim :)
evt kitabı okumayınca bi anlamı olmuyor ama kitabı okuyunca da film sönük kalıyor.yine de edward harikaydı...
tutulmayı tekrr okudum
şimdi şafak vaktindeyim:lepi:
esme adasındayım hemide :kedi:
anlarsınız yaa :jeyyar:
bende dün izledim nihayet filmi çoook beğendim yaa.. kitabı okumayanlara karışık gelirdi belki, her ayrıntıyı vermek için çok hızlı işlenmiş konular ama biz bildiğimiz için zaten neyin ne olduğunu çok güzeldisositososito alice'e bayılıyodum zaten şimdi bittim kıza kusursuz bi güzellik yaa :kedi: bide edward'ın acı dolu halleri beni mahvetti kitapta okuyoduk tamam ama görmek bambaşka senağlama
Selam kızlar bende yeniyim ve nickimden anlaşılıcağı üzerede cullenların hayranıyım :)
Bende yeni gittim new moona süperdi.....opuyorumnanaktan
Hemen dvdsinin cıkmasını istiyorum kimbilir kac defa izlerim bilmiyorum hazirana kadar bekliyebilicekmiyim bakalım tutulma flimi için mafoldumben
Selam kızlar bende yeniyim ve nickimden anlaşılıcağı üzerede cullenların hayranıyım :)
Bende yeni gittim new moona süperdi.....opuyorumnanaktan
Hemen dvdsinin cıkmasını istiyorum kimbilir kac defa izlerim bilmiyorum hazirana kadar bekliyebilicekmiyim bakalım tutulma flimi için mafoldumben
bu kadar bekledikten sonra yeni ay'a hala gidemedim desem inanır mısınız mafoldumben
lmaz:
hoş geldin..:)
hoş buldum :):) taaaaa ocaktan-şubattan beri bekliyordum filmi ya, nasıl gidemedim bir türlü :çok üzgünüm:
kankacan kaçırıyosun tüm güzellliği..:kedi: ed harıka
ama jacop show yapmıs...:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?