• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

taylor-lautner-2435.jpg

taylor swift & taylor lautner birlikte mi??

Volvo reklam yapmış. biraz bekliyorsunuz geri sayma sayfası var başta. zuha harika müziği görüntüleri twilight+newmoon karışımı. Ve bir yarışmaları var. whatedwarddrives.com'da katılıyorsunuz bulmacayı çözerseniz volvo araba kazanma şansına ulaşıyorsunuz ve premier'e bilet veriyorlar robert ve diğerleriyle tanışma şansını oluyo:icecream::icecream::icecream:

[dailymotion]video/xayq04_bs_animals[/dailymotion]

kızlar günaydın son olaydan haberiniz yok sanırım olsaydı topic yıkılırdı zaten işte size bomba gibi haber

'Alacakaranlık' filmindeki rol arkadaşı Kristen Stewart'la bir ilişki yaşayan Robert Pattinson, sevgilisi tarafından terk edildi. Pattinson'ın evlilik yönündeki baskılarından bunalan Stewart'ın bu aşka son verdiği söyleniyor. OK! dergisine konuşan çifte yakın bir kaynak, "Robert sürekli evlilikten bahsediyordu. Kristen henüz 19 yaşında ve evliliği düşünmüyor. Bu nedenle Robert'tan ayrılarak, ondan biraz zaman istedi. Kristen için şu sıralar en önemli şey sinema kariyeri" diye konuştu

eğer haberiniz varsa çok bozulurum geçmiş sayfalara bakmadım çünkükaydirigubbakcemile3

kızlar günaydın son olaydan haberiniz yok sanırım olsaydı topic yıkılırdı zaten işte size bomba gibi haber

'Alacakaranlık' filmindeki rol arkadaşı Kristen Stewart'la bir ilişki yaşayan Robert Pattinson, sevgilisi tarafından terk edildi. Pattinson'ın evlilik yönündeki baskılarından bunalan Stewart'ın bu aşka son verdiği söyleniyor. OK! dergisine konuşan çifte yakın bir kaynak, "Robert sürekli evlilikten bahsediyordu. Kristen henüz 19 yaşında ve evliliği düşünmüyor. Bu nedenle Robert'tan ayrılarak, ondan biraz zaman istedi. Kristen için şu sıralar en önemli şey sinema kariyeri" diye konuştu

eğer haberiniz varsa çok bozulurum geçmiş sayfalara bakmadım çünkükaydirigubbakcemile3

Onun kariyeri batsın :1closedeyes:
Edfırt gibi adama hayır denirmi hiç:kedi:
Ama Sevindim, o cadıynan ayrılmalarına delikafadulden
Teşekkürler canım, benim haberim yoktu mesela a.s

o kıza bende uyuz oluyom yaa sinir şey sacını başını yolasım geliyo ama bence jacob daha tatlı:kedi:

robumu üzmesin bari mafoldumben

çok tatlı :asigim:

Back