Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

anam alnından öptü goodbye dedi ya bittim ben senağlamasenağlama

nehirim şimdi okudum yaw çok geçmiş olsun şimdi nasılsın??

Çok iyiyim baileysim canımmŞeniz
Hiç birşeyim yok turp gibiyimzemuszemus

Bu arada ayrılık sahnesini izledin mi?

anam alnından öptü goodbye dedi ya bittim ben senağlamasenağlama

Evet çok fena didsim çookmafoldumben

Sen benim için iyi değilsinmafoldumben

izledim mafoldumbenmafoldumben

Çok fena dimi tuçemmafoldumben

oyyyhhhh içim kalktı :sinifsinif:

Niyeki için kalktı:sinifsinif:

Ağlama ayol (dedimde filmde ne olucam Allah bilir :roflol: )bir film sonra kavuşucaklar kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:ağlayacağız didsim ağlamayanı topiğe almayacağız:roflol:
Bir film sonra bile değil:kedi:

ay bu kız tam bi embesil ya :mymeka: fısıldar gibi konuşuyo.. sevemiyorumm işte :dilcikar:

Bende :dilcikar:

:roflol::roflol:ağlayacağız didsim ağlamayanı topiğe almayacağız:roflol:
Bir film sonra bile değil:kedi:

Almayalım valla, kitabı okusakmı bir daha CADIARZU Yahu ne güzel heyecanlanmıyodum of trailerlar yüzünden sıcak bastı :mymeka:

Almayalım valla, kitabı okusakmı bir daha CADIARZU Yahu ne güzel heyecanlanmıyodum of trailerlar yüzünden sıcak bastı :mymeka:

Hihi karar açıklanıyor:1ninca:
Yeni Ay'ı seyredip ağlamayanlar topiğe giriş yapamayacaklardır:roflol::roflol:

Bulletinv mesajı:
Ağlamadığınız için topiğe girmeye yetkiniz bulunmamaktadır.

:roflol::roflol::roflol:

Ben filmden bir kaç gün önce okumayı düşünüyorum didsim. Şimdi bana daha erken geliyor. Zaten Ramazandan önce bi tekrar yapmıştım:kedi:
Şimdi az daha yaklaşsın diyorumvereliniortak

Tamam beğendim ben bunu :roflol::roflol:

Benimde kitabım bitmek üzere, bir tanede sırada var, sonra New Moon'a geçiyim bari sırnaşık şey

arkadaslar bir oyun sitesi buldum superrr Edwardi susluyoruz giydiriyoruz
bu linke basin Twilight Makeover Game at girlGames4u.com - FREE ONLINE GAMES FOR GIRLS
sonra biraz yukleyecek oyunu, daha son dil sececeksiniz ki bize en uygun olani ingilizcesi orda göz isareti var sac seklini degistirebiliyoruz daha sonra > isareti var ona basip diger sayfaya geciyoruz orda da onu gydiriyoruz ben de yeni buldum hele bi oynayalim bakalim ne cikacak resmi buraya eklerim :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…