• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Twilight (Alacakaranlk) Fanatikleri...

tucecım acılması lazım.denedım lınkler halen aktıf..

okypetecım herkes edward ıcın bıterken baskasına sıra gelmesı cok zor :) meraklanma şafak vaktinde cok guzellesecek :) hem kıtapta sıradan bir kız olarak tabir ediliyor ya kıtaba sadık kalmıslar.

ben açamadım canım nedense, bu arada ben de kristen'ı beğenmiyorum oky gibi, kitaba sadık kalmış olabilirler ilk filmde belki ama normalde de hoş bulmuyorum hatunu.

tucecım acılması lazım.denedım lınkler halen aktıf..

okypetecım herkes edward ıcın bıterken baskasına sıra gelmesı cok zor :) meraklanma şafak vaktinde cok guzellesecek :) hem kıtapta sıradan bir kız olarak tabir ediliyor ya kıtaba sadık kalmıslar.

sorma. edward yüzünden ,biz ,şerifi beğenenler açıkta kaldık. diyorumda o biz bir tek benim sanırım:roflol:
evet kitapları okudum. haklısın. ama işte insan biraz daha güzel olsaydı diyor.
o kadar güzel sanatçı, manken, resmi koyunca,bu kız bana pek bir kötü geldi. doğal olarak tabii...

Son düzenleyen: Moderatör:
o zaman sana msnde youtube lınklerını atayım ben sen onu dırek ktunnela copy paste et canım

ya ben bu basligi yeni kesfediytorum 2000 kusur sayfayi okumak bir de oglus olujnca cok zor oluyor :)) o yuzden yazilmissa sorulmussa kusuruma bakmayin e mi?

1) Midnight sun cikacak mi? Ne zaman?
2) Breaking dawn film olacak mi? 2 bolum diye duydum dogru mu? tarihi ne zaman?
3) Eclipse de evlenme teklifiyle bitmiyor diye okudum sanki, bu da dogru mudur? Ama evlenme teklifi olmali, degistirmemeliler :((

cok tesekkurler simdiden :)

ay hosgeldın,ben atlayıp cevap vermek ıstıyorum :)))

midnight sun icin yazar su ana dek hiç yazacagım demedi..hatta yazmıyorum dedı.halen muallakta

breaking dawn film olacak,vet ıkı bolum halınde..2011 de

eclipse degistirilmiyor,fakat umdugumuzdan daha farklı sunacaklarmıs o sahneyı bıze..o ne demekse...

farkli mi? ama olacak yani evlenme teklifi ay co ksevindim :) midnight sun a uzuldum :( ben sanki cikarackmis ama tarh belli degil diye okudum. deli gibi bekliyorum :) breaking dawn ise mukemmel bir haber oldu cok tesekkurler :lepi:

canıms orma cok spekulasyon cıktı mıdnıght sun i yazacagım dıye.sonra kadın cat dıyee sıtesıne hayır yazmayacagım,bu moralle yazarsam kesın edwardı öldürürüm dedi...

evet teklifsizzzzz twilightmı olurrrrrrrrr :))))

ya yazarin sitesinin linkini gonderebilir misin bana lutfen? first buldukca ve anlamaya calistikca takip etmeye calisayim..

m6rqpqycslzb.jpg

5j93pppjk7db.jpg

canıms orma cok spekulasyon cıktı mıdnıght sun i yazacagım dıye.sonra kadın cat dıyee sıtesıne hayır yazmayacagım,bu moralle yazarsam kesın edwardı öldürürüm dedi...

evet teklifsizzzzz twilightmı olurrrrrrrrr :))))

aman sakın yazmasın o zaman mannak mı ne kadın :mymeka:

ağız yapısı çok çirkin , sevemedim bir türlü hatunu :umursamaz:

daliahım yine süper videolar eklemişsin ama özellikle bakmadım
heyecanımı kaçırmak istemiyorum,ilk beyaz perdede izlemek istiyorum
yorumlara bakılırsa pek bir duygusal, zaten ağlayacağımızdan şüphe yok
kitapta ağladıysak görsel olarak nasıl etkilenmeyiz ki...sabırsızlanıyorum iyicehihoyyyt

artık bende buldugumu koymayayımmı dıye dusunmeye basladım baıleysım.

gozleri cok guzel bu kızın,agız yapısı yuzunun guzellıgı golgelıyor bence

adam gibi düzgün bir tane fragman yapılır ve o izlettirilir:mymeka:bunlar bize tüm filmi bu gidişle 10 saniye sürlerle izletecek:mymeka:

dailah cok sagol canim. ya evet inik minik seyredip bitirecegiz filmi :)) ya bende cok agladim :a015:okurken new moon u.. kocam deli misin sen der gibi bakiyordu :uhm:

offfff çok alakasız olacak ama zaten kolay kolay erkek beğenen biri değilim şu edward iyice bozdu dengemi artık şimdi hiç beğenemiyorum..evde kalırsam sebebim olcak bu edward. yoktur bu kadarı varsa da bizim buralarda yok galiba:gitme: :gitme:

Back