- 8 Aralık 2006
- 1.336
- 5
valla başda ben çullanır çıtır çıtır yerim seni:mymeka:
Öyle aşık yok dünyada yoook:gitme:
kaydirigubbakcemile3 Allah sahibine bağışlasın ne diyeyim valla:dilcikar: :jeyyar:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla başda ben çullanır çıtır çıtır yerim seni:mymeka:
Öyle aşık yok dünyada yoook:gitme:
kaydirigubbakcemile3 Allah sahibine bağışlasın ne diyeyim valla:dilcikar: :jeyyar:
sahibi ben olsam ya alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
pişt onun başı benle bağlı lmaz:lmaz:
ona göre asılalım lütfen:mymeka::roflol:
bende bende alkisalkisalkis
klonlasak olmamı :icecream:
Ablacım şimdi " sahibi inşallah sen olursun" dersem buradaki diğer bayanlarla aram açılır.. :1shok:
Hayırlısı diyelim :roflol:
orjinalini ben alırsam neden olmasın:roflol::roflol::roflol::roflol:
senin burda benim takıldığmdan habarın yok galiba
:mymeka:
orjinini sana yedrmm bn yerim cokacimcoook
sende gaz yapar canım:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
bana başka başka daha neler yapıyor ah bir bilseeen:kedi:
Ooo aman efendim kimler varmış burada. buyrunnnnnnnnn
Dünya küçük derlerdide inanmazdım kafamçokkarıştı
ed im her kösede sobelesin beni karnımdan sıpayı eksik etmesin :kedi:
vayy vayyy kızlar topık hayırlı olsun.. opuyorumnanaktan gercı bıraz gec oldu ama valla ne dıyecegımı bılemedım .. :jeyyar: supper olmus.. bu fılmın hastası olaraktan fılmden cok bu fotolar konusulur beah.. :asigim: manyak otesı .. :jeyyar: benımkı gormedıgı surece aranızdayım sanırsam.. :lepi:
vayy vayyy kızlar topık hayırlı olsun.. opuyorumnanaktan gercı bıraz gec oldu ama valla ne dıyecegımı bılemedım .. :jeyyar: supper olmus.. bu fılmın hastası olaraktan fılmden cok bu fotolar konusulur beah.. :asigim: manyak otesı .. :jeyyar: benımkı gormedıgı surece aranızdayım sanırsam.. :lepi:
çık çık evli barklı hatunlarsınız :mymeka::mymeka:bırakın edfırtı bizecokacimcoookcokacimcoook:jeyyar: