Twilight +18 Kzlar...

Ablacım şimdi " sahibi inşallah sen olursun" dersem buradaki diğer bayanlarla aram açılır.. :1shok:
Hayırlısı diyelim
:roflol:

ed im her kösede sobelesin beni karnımdan sıpayı eksik etmesin :kedi:

vayy vayyy kızlar topık hayırlı olsun.. opuyorumnanaktan gercı bıraz gec oldu ama valla ne dıyecegımı bılemedım .. :jeyyar: supper olmus.. bu fılmın hastası olaraktan fılmden cok bu fotolar konusulur beah.. :asigim: manyak otesı .. :jeyyar: benımkı gormedıgı surece aranızdayım sanırsam.. :lepi:

vayy vayyy kızlar topık hayırlı olsun.. opuyorumnanaktan gercı bıraz gec oldu ama valla ne dıyecegımı bılemedım .. :jeyyar: supper olmus.. bu fılmın hastası olaraktan fılmden cok bu fotolar konusulur beah.. :asigim: manyak otesı .. :jeyyar: benımkı gormedıgı surece aranızdayım sanırsam.. :lepi:

hoşgeldin aramıza canmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yok burdan laf çıkmaz. etfırta bekarlardan çok ewliler aşık:asigim::asigim:
nedeni ise ?? onu bende bilmiyorum :nazar::nazar:

çık çık evli barklı hatunlarsınız :mymeka::mymeka:bırakın edfırtı bizecokacimcoookcokacimcoook:jeyyar:

X