Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu tv ünitesi

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

gamze__li

annesinin yavrusu :)
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
107
6
118
Diğer
toprak tonlardaki salonum için düşündüğüm düşünmekle yetinmeyip delice istediğim tv ünitesini paylaşmak istedim kızlar, tabi nihayet eski tüplü tv mide değiştirme fırsatını bulacağımı da umuyorum.

aranızda bu ürünü kullanan var mı? veya başka önerilere de açığım. En kısa zamanda salonumun resmini de ekleyeceğim.

Son düzenleme:
cnm bunu bende gördum yerınde hatta ödullu tv unıte dedıler bızde taş döşettık cnm unıtemz arkasına

Eklentiler

• $Fotoğraf0269.webp
    $Fotoğraf0269.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 277
Son düzenleme:
cnm bunu bende gördum yerınde hatta ödullu tv unıte dedıler bızde taş döşettık cnm unıtemz arkasına

çok zarif ve çok şık bir tasarım, taş döşenmiş duvarınızla harikulade olmuş, güle güle kullanın inşallah... benim için iyi bir örnek oldu... ilginiz için ayrıca teşekkür ederim... :)

Merhabalar Arkadaşlar,

Dekorasyon konusunda 3 tane evide dekore ettirdiğim için sizlere ışık tutacağını düşündüğüm ve hakaten TV ünitesi konusunda çok araştırma yaptığım için yazmak istedim.

MASKO da gezmediğim yer kalmadı.. Zaten TV Ünitesi tasarımlarının % 80 i yurtdışından kopya oluyor. Özgün bir şeyleri gördüğümüzde hemen farkını anlayabiliyoruz.

TV ünitenizi Melamin mi yoksa Lake Boyalı MDF ahşapdan mı yaptıracaksınız ona karar verin.
1 defa alıyorum tam alayım diyorsanız... MDF lake seçmenizi öneririm. Maliyet olarak melamine göre 2 kat pahalıdır.

TV ünitenizi bir mimara tasarlatın derin. İç Mimar olmasına özen gösterin. Zaten 3dMax de çizip size gösteriyorlar.
Beğenirseniz zaten üretime alıyorlar.

Masko civarında soruşturduğumda İç Mimar Aytaç Engin i önerdiler. Ve bende TV ünitemi ( 3 Adet ) kendisine tasarlattım.
Sonrasında mükemmel sonuçlar elde ettim. TV ünitemi Led Işıklı ve Lake olarak yaptırdım.

3 TV Ünitesini 8 gün gibi kısa bir sürede teslim aldım. Montaja gelen Ustalardan tutun ürünün kalitesine her konuda kendilerinden çok memnunum..

Tavsiye ederim...

Doğtaş mobilyanın ürünü bu.
Ben bu TV ünitesi ve yemek takımını çok beğenmiştim.
Fakat fiyat olarak beni aşmıştı, o yüzden farklı aldık.
Ebat olarak eğer odanda sıkıntı yaratmayacaksa, bence olsun derim.
Renklerini çok beğeniyorum bu mobilyanın, cam bölümleri de çok şık.
Yerinde görmediysen, kesinlikle yerinde gör derim.

Önce tabii ki TV ünitesini yerleştireceğin yerin ölçüsünü al.
Bütün mobilyalarımızı doğtaş'tan aldık, ölçü anlamında çok yardımcı oluyorlar.
Onlara da fikirlerini söylersen ve renkleri anlatırsan sana uygun olabilecek farklı modeller de gösterirler.

Şimdiden neye karar vereceksen hayırlısı olsun derim.
İnşallah içine sinen, mobilyalarınla uyumlu, güzel birşey seçersiniz... :34:

bişey deyim mi bu tv ünitesi, takımı olan yatak odası ve yemek odası bende var :)) hatta arkasına taş duvar kağıdı döşetecektim bir arkadaşım kafamı karıştırdı vazgeçirdi beni pişmanım şu an. yalnız üst ünitesini almadım çünkü yemek odası konsolu falan aynı çiçekli kapaklar abartılı olacaktı. ona pişman olmadım :)) çok severek aldım ve kullanıyorum tavsiye ederim :)

Merhabalar Arkadaşlar,

Dekorasyon konusunda 3 tane evide dekore ettirdiğim için sizlere ışık tutacağını düşündüğüm ve hakaten TV ünitesi konusunda çok araştırma yaptığım için yazmak istedim.

MASKO da gezmediğim yer kalmadı.. Zaten TV Ünitesi tasarımlarının % 80 i yurtdışından kopya oluyor. Özgün bir şeyleri gördüğümüzde hemen farkını anlayabiliyoruz.

TV ünitenizi Melamin mi yoksa Lake Boyalı MDF ahşapdan mı yaptıracaksınız ona karar verin.
1 defa alıyorum tam alayım diyorsanız... MDF lake seçmenizi öneririm. Maliyet olarak melamine göre 2 kat pahalıdır.

TV ünitenizi bir mimara tasarlatın derin. İç Mimar olmasına özen gösterin. Zaten 3dMax de çizip size gösteriyorlar.
Beğenirseniz zaten üretime alıyorlar.

Masko civarında soruşturduğumda İç Mimar Aytaç Engin i önerdiler. Ve bende TV ünitemi ( 3 Adet ) kendisine tasarlattım.
Sonrasında mükemmel sonuçlar elde ettim. TV ünitemi Led Işıklı ve Lake olarak yaptırdım.

3 TV Ünitesini 8 gün gibi kısa bir sürede teslim aldım. Montaja gelen Ustalardan tutun ürünün kalitesine her konuda kendilerinden çok memnunum..

Tavsiye ederim...

bende tv ünitesi almak istiyorum sizinkileride çok merak ettim eğer resimleri koyarsanız çok memnun olurum

kızlar sizce bu nasıl ben bunu almıştım evlenirken ???:26::26::26:

Eklentiler

• $venedik-tv-unitesi-9a11b608d26e4a8ca26f00ebc21f1be4.webp
    $venedik-tv-unitesi-9a11b608d26e4a8ca26f00ebc21f1be4.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 125
ben unıteye karsıyım bız tv duvara astın yanına ve ustune sdece ıkea dan raf aldık ustune resım koyduk super duruyor hem ferah bır ortam oluyor hem sık bır ortam oluyor

ben tv ünitemi Classi mobilyadan aldım ismide" Ef tv .ünitesi"yine ef masa aldım çok beğeniliyor.çok gezdim ama bu farklı gelmişti kıvrımları falan var.tavsiye ederim.

Back
X