Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu tv ünitesi

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

duygu_28

uğur böceğim
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
210
3
68
Gaziantep
kızlar sizce bu tv ünitesi siyah beyaz koltuklar için nasıl yoksa başka modelmi baksam??
$634206820449352500.webp$634206803528258750.webp
çok karmaşık gibimi sizce??

Ben arkasında parçası olan modelleri sevmiyorum. Dolaplar ve tv direkt duvara monte olanlar hoşuma gidiyor. Daha ağır ve şık duruyor, mesela şunun gibi:

16hoghx.jpg

Son düzenleme:
kızlar sizce bu tv ünitesi siyah beyaz koltuklar için nasıl yoksa başka modelmi baksam??
Eki Görüntüle 206264 Eki Görüntüle 206263
çok karmaşık gibimi sizce??

benim tv ünitemmmmmmm:16::16::16: çok güzel ya biz çok severek aldık benim mobilyalarım da siyah beyaz güzel duruyo yani ağırlığı var henüz evim serilmedi ama bunun takımı yemek odasıyla kullanacam ben bence güzel bi seçim :46: istersen profilimden de bakabilirsin :1:

Ben arkasında parçası olan modelleri sevmiyorum. Dolaplar ve tv direkt duvara monte olanlar hoşuma gidiyor. Daha ağır ve şık duruyor, mesela şunun gibi:

16hoghx.jpg

ayy evet çok güzelmiş ama ben kiracı olacagım için duvara monteli tercih etmedim her ev sahibi anlayışlı deil bu yüzden öle bişey bakıyorum malesef:25:

benim tv ünitemmmmmmm:16::16::16: çok güzel ya biz çok severek aldık benim mobilyalarım da siyah beyaz güzel duruyo yani ağırlığı var henüz evim serilmedi ama bunun takımı yemek odasıyla kullanacam ben bence güzel bi seçim :46: istersen profilimden de bakabilirsin :1:

aa güle güle kullan o zaman ne kadara aldın bu üniteyi sen? evin serilince resimleride bekliyorum artık sabırsızlıkla:1:

aa güle güle kullan o zaman ne kadara aldın bu üniteyi sen? evin serilince resimleride bekliyorum artık sabırsızlıkla:1:

inşallah canım yanlış hatırlamıyosam 780 taksitli fiyatıydı 700 peşin mi öyle bişeydi toplu aldığımız için tam hatırlamıyorum:1:

Back
X