tv ünitesi mi? yoksa gümüşlük ve konsol takımı mı? sizce hangisi??

berrish

bebeğimi kaybettimmmm
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
121
1
96
Bursa
merhaba kızlar. 8 yıllık evliyim ve salonumu değiştirmeyi düşünüyorum. gerçi almama daha zaman var ama (yaz gibi alıcam) ben mobilya bakmaya başladım bile. ancak çok kararsızım. sizce tv ünitesi, masa ve yüksek büfe mi? ya da hani klasik gümüşlük, konsol, masa takımı mı? tv ünitesi almayı çok istiyorum ama salonumda birde şömine var, hemde duvarın ortasında . kenarda köşede değil. bir duvar tv ünitesi, bir duvar şömine saçma mı olur acaba?? :uhm:

bence köşetakımı ve tv ünitesi, uygun halı ve perdeler harika olur.

aslında köşe takımını bende çok seviyorum ama kociş bundan pek hoşlanmıyor. ne o öyle misafir gelince sıralanıyoruz diyor. bakalım haftasonu inegöle fuara gideceğiz. orada seçenek epeyce çok . bizede fikir olur umarım. ama tv ünitesi konusu hala kafamı karıştırıyor. :uhm:

cnm salonu oturma odası diyede kullanıyorsan kesinlikle masa kitaplık ve tv ünitesi al muhteşem oluyorrrrr:)ama salonum ayrı oturma odam ayrı diyorsan bence salonun agır ve şık olsun..yemek odası takımı al:)

cnm salonu oturma odası diyede kullanıyorsan kesinlikle masa kitaplık ve tv ünitesi al muhteşem oluyorrrrr:)ama salonum ayrı oturma odam ayrı diyorsan bence salonun agır ve şık olsun..yemek odası takımı al:)

salonu yazın ve baharda sürekli kullanıyorum. kışın soğuklarında oturma odasına geçiyoruz. :smiley-cool: aslında tv ünitesi benim favorim ama salonumun bir duvarında şömine var ve duvarın ortasında. hani bir duvar şömine bir duvar tv ünitesi çokmu saçma diyorum. bilmiyorumkismile ( şömine oturma grubumu koyduğum alanda.)ufff keşke salonumun resimlerini ekleyebilsem... ama daha mesaj göndermem gerekiyormuş.puffff :bbo:

Ben vitrin takımı almıştım şimdi o kadar pişmanım ki...

Duvar üniteleri harika duruyor bence.

Bir de masa alırsın tamamdır...kaydirigubbakcemile5

aynen bende mobilya değiştircem ve konsoldu gümüşlüktü almayı hiç düşünmüyorum, yemek masası ve sandalyeleri alcam bi de tv ünitesi:hulya:

kesinlikle tv ünitesi derim canım daha modern duruyor bence keşke yemek odası takımı almasaydım diyorum hep ama modern bir tarz olsun

aynı kaderi paylaşmakta sayılırız bende 8 yıllık evliyim konsol takımlarımı iptal edip yerine tv ünitesi almayı düşünüyorum kısmetse yaz gibi )

gumusluk oldu , tabikide tv ünitesi.. evde fazla yer kaplamaya gerek yok.

konsol-gümüşlük artık eskidi.Tercihler tv ünitesinden yana.
Be öyle yaptım evlenirken.Hatta evimde minik bir konsol bile yok.
Ayrıca ünitein temizliği kolay masrafı yok.
Gümüşlük alınca içinede süs eşyası gerek, onlarda bir gümüşlük fiyatı tutar.Tv ünitesi mantıklı.
Tabi bence.

sanırım bende ünite ve koltuk takımı alıcam. daha modern ve kullanışlı. şu aralar mobilya bakmayı erteledik. mutfak tezgahımı değiştirip, ardından tavana ısı yalıtımı yaptıracağız. daha sonra mobilya inş-Allah. hayırlısı bakalım. bu arada beğendiğiniz veya evinize aldığınız ünitelerin resimlerini eklerseniz hepimize fikir olur. opuyorumnanaktan

tamda bugün bu konuyu araştırıordum 3 senelik evliyim ve salon takımımdan hiç hoşlanmıorum değiştirmek istiorum netten baktım birazda tv ünitesi biraz daha kullanışlı gibi çalıştığım için gümüşdü gümüşlükdü uğraşamam ben ama salonum büyük koltuk takımıda alıcam tv ünitesyle bi salon takımı boş dururmu die düşünüorum bende resim eklerseniz sevinirimmm

dilekçiğim masa almayı düşünmüyormusun. bence koltuk takımı, tv ünitesi ve masa sandalye takımı çok iyi olur.

cvbım biraz geç oldu ama ben aldım canım tv ünitesi olarak düşünüordum başta ama hem salonuma uyduramadım hemde yemek masasına falan onun için konsol takımı aldım böle daha güzel olucak eve geldğinde fotolarını çeker koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…