kızlar koltuklarımın resmini koyuyorum bir adet berjer var bir tane de tv koltugu yaptıracagım orta sehpam ve tv ünitem ceviz rengi sizce tv koltugumu ne renk kaplatmalıyım ben kahverengi deri die düşündüm döşemenin rengini koydum aşağıda ama yoksa patlatacak bir renk mi olmalı
Koltuklarınız için Doğtaş enzio alacaktınız sanki vaz mı geçtiniz ..enzio üretimi durdu diye duydum ben ama bir bilginiz var mı ?
Sorunuza gelince zaten anladığım kadarıyla 3 kü koltuk sarı renk diğerleri koyu ..bence tv koltuğu patlayan bir renk olmamalı ..tek bir renk sarı yeter salonda.. sonra karışık görünür diye düşünüyorum kırlentelrrikırlentleri ve tv ünitesi üzerine koyacağınız aksesuarla renk verirsiniz ben sadelikten yanayım Can'ım koyu kahve ideal
Koltuklarınız için Doğtaş enzio alacaktınız sanki vaz mı geçtiniz ..enzio üretimi durdu diye duydum ben ama bir bilginiz var mı ?
Sorunuza gelince zaten anladığım kadarıyla 3 kü koltuk sarı renk diğerleri koyu ..bence tv koltuğu patlayan bir renk olmamalı ..tek bir renk sarı yeter salonda.. sonra karışık görünür diye düşünüyorum kırlentelrrikırlentleri ve tv ünitesi üzerine koyacağınız aksesuarla renk verirsiniz ben sadelikten yanayım Can'ım koyu kahve ideal
Bence kahve deri derim zaten perde halı aksesuarda da renk kullanacaksanız hiç gerek yok ama onlar çok sade olacak metal ahşap aksesuarlar olacak deseniz siz bilirsiniz o Zaman da koyu kırmızı bir deri koltuk da ortamı zengin gösterebilir Can'ım
Hayır, bu değil. Kartelaya bakayım.
Koltukların çok hoş. Genelde onların yanında ana rengin yanında yan renkler de oluyor yastık berjer sandalye için. O renkleri bulup kullanabilirsin. Mesela onların kalın çizgilisi açık koyu renkleri gibi.
Deri suni deri olacağı için hem çok basit kaçacak, hem de tv koltuğu rahatlık ister, rahatlığı bozacak.
Ceviz mobilya, koltuk takımın hepsi şık şeyler deri ile öldürme. Ya da tek sarı kanepe gibi büyük koltuğun kalsın diğerleri aynı renk olsun, böylece koltuk patlatr, odada farklı renkler olmaz gibi